Ultima actualizare: azi, 14:14

Locale

Controale în şcolile din judeţ. În clasele cu riscuri nu se vor desfăşura cursuri

Controale la școlile din județ. Inspectorul școlar județean, Călin Durla, i-a avertizat astăzi pe directorii de şcoli din judeţ că în perioada 1-10 septembrie vor avea loc  controale la toate unităţile din județ şi în fiecare sală de clasă, iar acolo unde nu s-au făcut igienizări, nu se vor ţine cursuri.

“Colegii din Inspectoratul Şcolar o să se deplaseze în fiecare unitate de învăţământ şi o să inspecteze fiecare sală de clasă. Să fie foarte clar, în nicio sală de clasă care prezintă cel mai mic risc pentru copii, nu se vor desfăşura cursuri. Vom găsi variante, îi aducem după-masa, îi mutăm în altă clădire, acolo unde nu aţi reuşit să reabilitaţi, să igienizaţi, nu se vor desfăşura cursuri!”, le-a spus Călin Durla.

Potrivit statisticii prezentate, din cele 452 de clădiri din județ în care funcţionează unităţi de învăţământ, 95, unde învaţă 14,91% dintre elevi, nu au încă autorizație de la pompieri iar 31, în care învaţă 1,74% din elevi, nu au aviz de la Direcţia de Sănătate Publică.

În cadrul întâlnirii, preşedintele Consiliului Judeţean, Pataki Csaba, le-a transmis directorilor să fie foarte atenţi la derularea programului Laptele şi cornul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.