Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

Imaginile dezastrului de lângă Carei. Doi morți, trei răniți

Accident mortal lângă Carei. În cursul zilei de azi, la ora 09:55, I.S.U. ,,SOMEŞ” Satu Mare a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe DN 1 între localitățile Carei și Petrești.

La faţa locului au fost dislocate: o autospecială cu modul de descarcerare grea, o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, două ambulanţe tip S.M.U.R.D. (Echipaj de Prim Ajutor calificat și Terapie Intensivă Mobilă) şi două ambulanţe din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Satu Mare.

În urma impactului violent, dintre un autoturism și un stâlp de iluminat public au rezultat cinci victime, dintre care două încarcerate și trei care au reușit să se autoevacueze.

Echipajele de intervenție au acționat pentru descarcerarea și resuscitarea celor două persoane încarcerate, șoferul (un bărbat de aproximativ 24 de ani) și pasagerul din dreapta (o persoană de sex feminin de aproximativ 31 de ani), care erau în stare de inconștiență. Din nefericire, cele două victime nu au răspuns manevrelor de resuscitare și au fost declarate decedate.

Pentru ceilalți trei pasageri (un copil în vârstă de 11 ani și doi adulți) s-a intervenit în vederea acordării primului ajutor medical, după care au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare.

Sursa ISU Satu Mare

6 comentarii

  1. a-b-c Răspunde

    Ultima poza merita premiul Pulitzer.

  2. y Răspunde

    Totuși al câtelea accident este din weekend în care este implicat un BMW ?

    • pisti Răspunde

      sa nu mori prost, in comunicatul politiei scrie ca a avut explozie pe spate.

      • y Răspunde

        Mersi pentru grija ta, am citit și eu. Dar când am scris încă nu a dat poliția comunicatul. Și oricum e al treilea accident cu BMW implicat într-o săptămână.

  3. Unu' Răspunde

    Condoleanțe familiilor!
    Trist!
    Idiotul de șofer, la 24 de ani s-a crezut nemuritor! Fizica nu ține cont de vârstă, dar ține cont de viteză!

  4. Una Răspunde

    Atatea accidente pe drumul respectiv de ce nu se face ceva.condoleante familiilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.