Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

GALERIE FOTO. Cu 2 lei schimbi ziua unui om. Peste 40.000 de beneficiari, până în prezent

Cu 2 lei schimbi ziua unui om, este deviza celor care au inițiat proiectul O masă caldă, proiect ce a oferit până în prezent peste 40.000 de porții pentru oameni nevoiași.

O masă caldă este unul dintre proiectele umanitare care există România. După cum intuitiv spune și titlul, prin acest proiect se încearcă oferirea hrănii către oricine merge la cantinele pe care le au deschise în mai multe orașe, indiferent de apartenența la vreo etnie, religie, sex, orientare sexuală, scrie editiadedimineata.ro, citat de psnews.ro.

În anul 2013, în Cluj-Napoca, un grup de voluntari  au gătit pentru prima dată 50 de porții de mâncare caldă la Cantina Primăriei de pe strada Emile Zola, acestea fiind împărțite în Piața Muzeului unui grup de persoane cu venituri reduse. De atunci, în fiecare joi, la ora 16, se distribuie peste 50 de mese calde, în Piața Muzeului, mai scriu cei de la psnews.ro.

Un an mai târziu, se mai deschid alte două cantine pentru săraci în Cluj, urmând ca la sfârșitul lui 2014 să se deschidă primul punct de lucru și în București. În 2015, sunt inaugurate alte patru cantine, una în Bistrița, una în Satu-Mare și alte două în București, care se ocupă de hrănirea copiilor. Cea de a noua locație este deschisă tot în Cluj, în 2016, unde în fiecare joi se pregătește cina pentru persoanele aflate la Centrul de Găzduire Temporară, completează jurnaliștii de la psnews.ro.

Sursa psnews.ro

Sursa foto omasacalda.ro

Un comentariu

  1. satmarean Răspunde

    Deci unde e în Satu Mare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.