Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Sechestru pe 10.000 de găini şi 6.000 de ouă la Satu Mare

Inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA)  Satu Mare au instituit sechestru pentru 10.000 de găini şi 6.000 de ouă dintr-o fermă din, după o suspiciune de contaminare cu pesticide.

“Au mai fost supuse sechestrului şi reţinerii oficiale, de către inspectorii DSVSA Satu Mare, un număr de 10.660 capete găini ouătoare, precum şi 6.589 bucăţi ouă dintr-o fermă avicolă din judeţ, în urma unei Notificări Informative pentru Intervenţie, datorită existenţei unei suspiciunii de contaminări cu pesticide, până la finalizarea acţiunii”, se arată într-un comunicat al DSVSA Satu Mare.

În cursul acestei săptămâni, reprezentanţii DSVSA au mai sechestrat şi reţinut în această săptămână 52 kg carne pasăre, 12 kg lactate, 23,9 kg preparate din carne în valoare total de 2.680 lei, produsele alimentare care au fost incinerate într-o unitate de ecarisare autorizată de pe raza județului.

Un comentariu

  1. Szalmo Nela Răspunde

    Mda…Si pana acuma cine ne-a spus ca mancam pesticide ?Daca nu descopereau occidentalii insecticidele si pesticidele mancam DDT la greu !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.