Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Accident. Doi copii, loviți pe trecerea de pietoni de o șoferiță grăbită. Minorii au ajuns la spital

Un accident rutier soldat cu rănirea ușoară a doi minori a avut loc în cursul zilei de ieri, 25 septembrie, în județul Satu Mare.

 La data de 25 septembrie, în jurul orei 13.44, s-a sesizat faptul că a avut loc un eveniment rutier cu victime în localitatea Culciu Mic.

Ajunși la fața locului, polițiștii rutieri, au constatat că o conducătoare auto, de 30 de ani, din sat Cărășeu, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor care se aflau pe trecerea de pietoni, semnalizată corespunzător, astfel că a accidentat doi minori în vârstă de 11 ani, respectiv 8 ani, aflați în traversare.

În urma accidentului a rezultat vătămarea ușoară a celor doi minori, care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Persoana aflată la volan a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, de asemenea i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. Anonim Răspunde

    Urasc accidentele rutiere, si pe cei care provoaca accidente. Mai ales daca victimele sunt copii. FITI MAI ATETI!!! NU VA GRABITI!!! CONDUCETI PREVENTIV!!! Nenorociti alti oamneni pentru a ajunge la destintie cu 1-2 minute mai repede? Depasiri periculoase ca sa aratati ca aveti o masina mai puternica, mai mare, sau ca suntetimaismecheri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.