Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Drame după accidentul de la Viena. Un cuplu venea la nuntă. Identificați prin ADN

Noi informații și detalii crunte ies la iveală după teribilul accident petrecut la Viena, în care și-a pierdut viața și tânărul șofer sătmărean al microbuzului distrus în urma impactului mortal. Printre pasageri se afla și o familie tânără care se întorcea din Germania pentru a participa la o cununie. Acest lucru nu s-a mai întâmplat, fiindcă Ionuț și Ioana Datcu de 34, respectiv 30 de ani au murit în tragicul eveniment de pe Autostrada 21 lângă Viena. Cei doi tineri erau din comuna Movileni, județul Olt.

Impactul i-a desfigurat încât nu au mai putut fi recunoscuți

Impactul extrem de puternic i-a desfigurat încât recunoașterea victimelor nu se poate face decât pe baza probelor ADN. Până acum doar bărbatul a fost clar identificat pe baza probelor date de o soră a lui Ionuț, aflată și ea la muncă în Germania. În vederea identificării tinerei, un membru al familiei sale a plecat în Austria, scrie realitateaoltului.ro.

Părinții au fost la un pas să-și piardă cunoștința la aflarea cumplitei vești, având nevoie de asistență medicală

Părinții lui Ionuț, bătrâni și bolnavi, au aflat cumplita veste de la sora băiatului și nu de la autorități. Bătrâni și bolnavi, părinții lui Ionuț au avut nevoie de asistență medicală. Aceasta a aflat din presă de tragedie și știind că tinerii au plecat în țară cu un microbuz a încercat să ia legătura cu ei. Când a constatat că nu poate, femeia a plecat spre locul tragediei. Aici a aflat cumplita veste, mai informează realitateaoltului.ro.

Tragicul eveniment a zguduit întreaga comună

,,Ionuț și Ioana s-au cununat în urmă cu un an. Chiar eu i-am cununat. Acum veneau în țară pentru că urmau ca duminica viitoare să fie nași. Vestea tragediei a zguduit întreaga comună. Multora nu le vină să creadă,, a declarat primarul comunei Movileni, Sorin Toma, citat de realitateaoltului.ro

Sursa Realitatea Oltului

Sursa foto kanald.ro

Un comentariu

  1. pcr Răspunde

    luati avionul oamenii bunii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.