Ultima actualizare: azi, 13:11
Locale

FOTO. Zeci de participanți din 5 țări la turneul internațional de șah, Cupa Orașului Tășnad

In perioada 20-24 septembrie CS Vointa Satu Mare organizeaza in statiunea balneara Tasnad a-V-a editie a concursului international de sah Cupa Orasului Tasnad.

Pana in acest moment la concurs sunt inscrisi un numar de 43 de participanti din 5 tari (Romania, Ukraina, Ungaria, Moldova si Serbia). Principali favoriti la castigarea trofeului sunt : Marius Manolache –Mare Maestru International, Aczel Gergely –Maestru International din Ungaria  (castigatorul Memorialului Iuliu Szabo 2016), Korpa Bence- Maestru International din Ungaria , Shiskhin Vadim- Mare Maestru International din Ukraina si Abramovic Bosko- Mare Maestru International din Serbia.

Pentru premiile in valoare totala de 12900 lei se vor lupta alti 9 Maestri Internationali , 1 Maestru Fide, 8 candidati de maestri si alti jucatori de categoria I, II. Concursul se va disputa pe durata a sapte runde in sistem elvetian, ritmul de joc 2*105 minute+30 secunde/bonus/mutare. Arbitrajul va fi asigurat de arbitrii internationali Chirila Radu Catalin si Muntean Ciprian ajutati de Chirila Liviu.

Sursa Comunicat de presă Cupa Orașului Tășnad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.