Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Femeie bătută și violată în propria casă

Femeie bătută și violată în propria casă! Agresorul a fost reținut. Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului KOVACS ROBIN, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 218 alin. 1 Cod penal şi violare de domiciliu, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 224 alin. 1 şi 2 Cod penal, cu aplic.art. 38 alin.1 C. pen.

În rechizitoriul întocmit în cauză, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt:

Inculpatul Kovacs Robin, la data de 20.08.2017, în jurul orei 03:20, pe timp de noapte a pătruns fără drept în locuinţa persoanei vătămate P. L. R., fără consimţământul acesteia.

Inculpatul Kovacs Robin la data de 20.08.2017, în jurul orelor 03:30 a întreţinut raporturi sexuale normale şi orale prin constrângere (acţiuni de lovire cu pumnul, acoperirea gurii cu material textil, trântire la pământ şi comprimare) cu persoana vătămată P. L. R.

Faptele sunt nejustificate, imputabile inculpatului şi comise cu intenţie directă.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, la Judecătoria Carei.

La soluţionarea dosarului, Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul Poliţiei Municipiului Carei – Biroul de Investigaţii Criminale.

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Sursa Parchetul de pe langa Tribunalul Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.