Ultima actualizare: azi, 11:57

Locale

FOTO. Aşa arată microbuzul în care au murit 5 oameni

O fotografie cu microbuzul în care au murit 5 oameni, lângă Viena, a ajuns pe facebook. imaginea a devenit virală, fiind distribuită de românii stabilii în capitala Austriei. Din imagini se vede cum microbuzul, un Opel Vivaro, a fost distrus în totalitate.

Deocamdată nu se cunoaşte cauza accidentului. Cert este că microbuzul în care se aflau opt persoane s-a izbit de un picior de pod. În urma impactului 5 oameni au murit. Şoferul, un sătmărean de 21 de ani, a fost proiectat la 150 de metri distanţă şi călcat de alte şapte maşini care circulau pe autostradă. Alte două femei de circa 60 de ani au fost rănite, precum şi o fetiţă de 14 ani.

2 comentarii

  1. Andreea Răspunde

    Olimpia Travel – Peste 20.000.000 km parcursi in siguranta…. . Angajatii firmei cunosc motivele unor astfel de evenimente. Si ei sunt vinovati pentru ca accepta! Organele competente ar trebui sa ia atitudine pentru ca d-soara Olimpia sa se linisteasca putin.

    • abc Răspunde

      Extraveral, Diazepam pentru doamna ? Așa ceva nu e voie să se întâmple. Una e când intră un cretin în tine care se crede nemuritor. Dar aici nu e cazul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.