Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Festivalul Muzicii de Stradă debutează în această seară. Programul primei zile

Festivalul Muzicii de Stradă debutează în această seară cu concerte unul și unul. Nu mai puțin de 5 scene amplasate în mai multe zone din centrul municipiului Satu Mare vor găzdui prestațiile unora dintre cei mai importanți artiști și muzicieni stradali. 

Două scene în zona pasajului Corneliu Coposu, două în Piața Libertății și, ca o premieră în acest an, o scenă va fi amplasată pe malul Someșului. Startul festivalului se va da la ora 18.00, iar printre artiștii care vor face spectacol în prima zi a evenimentului se numără Lorenzo Galli, Alex Torres, Bohemian Acoustic, Trupa Inedit, dar și sătmăreanul Rareș Jucan.

Programul detaliat al primei zile

 

Un comentariu

  1. cetateanul relaxat Răspunde

    Suntem o resedinta de judet cu problemele majore rezolvate;avem infrastructura dezvoltata,prin aceasta intelegand strazi si trotuare reabilitate,spatii verzi si locuri de recreere din belsug,asa ca dupa zilele partium,dupa festivalul,,cultural”(dupa unii) ,,la damburi” urmeaza un nou festival;cred ca multe orase elvetiene sau olandeze ne invidiaza pentru cheful si voia buna ce domnesc in urbea noastra! Iar ca semn de recunostinta pentru realizarile satmarenilor,artistii invitati vor presta gratis!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.