Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO. Atenție, pericol! În centrul orașului cade tencuiala. Pompierii au intervenit

Siguranţa sătmărenilor care au trecut astăzi prin centrul orașului a fost pusă în pericol, întrucât tencuiala de pe faţada unei clădiri a început să se desprindă.

Incidentul a avut loc pe bulevardul I.C. Brătianu, una dintre cele mai aglomerate artere din municipiu, pe care circulă zilnic foarte mulți sătmăreni.

Sesizaţi cu privire la primejdia iminentă, efectivele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au luat măsurile necesare pentru evitarea oricărui pericol.

Sursa Foto Facebook

4 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    FACEȚI VĂ ROG NIȘTE FOTOGRAFII LA TOATĂ STRADA BRĂTIANU!!!! DE PE TOATE FAȚADELE BLOCURILOR ESTE CĂZUTĂ TENCUIALA, CHIAR BUCĂȚI DIN ZIDURI !!!! OARE CHIAR TREBUIE SĂ MOARĂ VREUN OM CA SĂ SE IA MĂSURI??? NU EXISTĂ ÎN ACEST ORAȘ NICIO INSTITUȚIE, PRIMARI, VICEPRIMARI, ETC ETC CARE SĂ FACĂ CEVA CONCRET???? DEZASTRU !!!!!!!!!!!!!!

  2. zsiga Răspunde

    Tencuiala daca ar reusi sa cada pe cei care cica conduc acest oras, daca se poate numi conducere sau mai mult ducere de nas ca sa zic asa, in mod sigur problema ar fi adresata imediat.
    Nu conteaza daca Tarr&Tarr renoveaza tot centrul vechi, ceea ce e de importanta majora e chiar faptul ca in sfarsit cineva se ocupa de unele din cladirile cu probleme. PSD-ul ce a facut? Si-au facut cladirea lor, sediul, noroc de sarmanii ce locuiesc in acelasi imobil, desi se aude ca numai fatada ar fi fost reparata, interioarele au ramas ca vai de neamu lor.
    Si in Baia-Mare s-au facut multe desi primarul a fost in diverse concedii pe la mititica ba pentru una ba pentru alta…Ideea e ca s-au facut si arata a oras. La noi cam a ce arata spatiul asta uitat de toti de peste tot?
    Poate a cocina pentru ca e multi cei ce guita si cam pute a hotie la drumul mare oriunde te-ai uita.
    E pacat ca un oras de frontiera sa fie ocolit de absolut orice investitie straina fie din cauza sistemului mafiot fie din cauza lipsei de zel a tuturor celor ramasi pe aceste meleaguri triste.
    Avem biserici, un asa-zis mall oribil, un centru istoric pe cale sa devina la randul lui istoria molozului afectat de gravitatie, un centru-nou mai ceva decat comunist ca sa nu-l numesc sovietic, prostitutie nederanjata de politie in plin centrul orasului si nu numai.
    Avem si noi ceva.

  3. Bi bi imIUReszler Răspunde

    Dar de ce sa refaca primaria niste proprietati private?bine ca avem clinica privata dar bani sa renovam fatada nu avem…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.