Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

FOTO. Eco, bio. Așa se întreține fără costuri un parc. O primăria a dat motocoasa pe vacă

Cum se întreține un parc într-o țară europeană. ,,Sunt cetățean european și am drepturi”, spune o celebră vorbă românească, menită să scoată în evidență faptul că trăim într-o țară membră a Uniunii Europene și cu aspirații mari. Doar că, așa cum s-a mai demonstrat în nenumărate rânduri, această vorbă este anulată în momentul în care ies la iveală câteva lacune care nu prea au de-a face cu o țară ,,prea europeană”.

Iată și un exemplu: cum se prezintă, în anul 2017, într-o țară europeană, un parc modern dintr-o comună sătmăreană. Pentru că iarba crește într-un ritm rapid, iar parcul trebuie cumva întreținut, administratorii au decis să apeleze la o soluție bio –  au dat drumul vacilor în spațiul special amenajat pentru relaxare și socializare, iar animalele par să se simtă extrem de confortabil.

Ineditele imagini vin din comuna Socond și ne-au fost trimise de un cititor PortalSM care a rămas uimit de această metodă, practicată într-o țară europeană.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

 

Un comentariu

  1. M Răspunde

    foarte corect! nu polueaza, nu arde benzina, iar in acelasi timp se rezolva si ingrasamantul. doar plusuri, nimic negativ, sau hai sa fie timpul de executie 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.