Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

Acțiuni de amploare ale Poliției pe Ostrovului și în Socond. 21 de persoane conduse la sediu

În dimineața zilei de ieri, 27 septembrie a.c., între orele 06:00 – 12:00, 28 polițiști din structurile de ordine publică, investigații criminale și specialiști criminaliști, însoțiți de 12 jandarmi, au desfășurat o acțiune  pentru prevenirea faptelor antisociale şi combaterea infracțiunilor contra patrimoniului, a vieții și integrității persoanelor, în zone cu risc criminogen ridicat din municipiul Satu Mare, respectiv zona Ostrovului.

Activități similare au fost desfășurate de polițiști și jandarmi, în zonele cu risc criminogen ridicat din localitatea Socond.

Activitățile au vizat prinderea unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni, verificarea modului de respectare a legislației referitoare  la normele de conviețuire socială, la regimul domiciliului și de evidență a persoanelor dar și activități specifice de legitimare/identificare de persoane.

Au fost conduse la sediul poliției 21 de persoane pentru stabilirea identității și a justificării prezenței lor în acel loc și a fost pus în executare un mandat de aducere, emis de organele de urmărire penală pe numele unei persoane care se sustrăgea de la cercetări.

Au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5 220 de lei, privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, și a faptelor privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români.

Sursa: Poliția Satu Mare

7 comentarii

  1. horea Răspunde

    ASTEPTAM UN CONTROL SI PE HOREA NR.6!!!!!!!! DIMINEATA LE ESTE FRICA ELEVILOR SA TREACA PRIN GANGUL DE LA NR.6 . NU EXISTA NICI UN POLITIST

  2. Pcr Răspunde

    La muncă cu ei !!!!

  3. una Răspunde

    da ar fi bine pe horea este plin de drogati din cate am auzit unul este in coma nu se face nimic pana nu moare cineva nu stiu nu intereseaza pe autoritati ce se intampla acolo drogatii fura toata noaptea ca sa is cumpere droguri fumeaza o tigara facuta si dorm in picioare sa vina in scara blocului sa vada ce se intampla si de la cine le cumpara vrea sa mentionez ca nu numai amarati vin acolo ci si copiii de bani gata sau baieti cu masini de lux

  4. Roza Răspunde

    Am sentimentul că se ocolește deliberat subiectul HOREA 6.O ACȚIUNE DE AMPLOARE ar fi binevenită si acolo.Mai ales acolo este centrul urbei!

    • abc Răspunde

      După părerea mea sunt două variante
      1. Incompetență/lene/corupție
      2. Se pregătește ceva și vor să-i prindă pe cât mai mulți

  5. Szalma Jack Răspunde

    ”Activitățile au vizat prinderea”,”Au fost conduse la sediul poliției ”,”Au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale”…Un mare fassssssssssss !!

  6. una Răspunde

    sa va zic cum merge razia pe horea vin dimineata la 6 cer buletinele si daca sunt vreo 2 sau 3 persoane care nu au domiciliul acolo ii duc la sectie 20 ron amenda si acasa chiar nu inteleg ambulanta a fost mii de ori sa duca cate un drogat politia locala iar a prins cativa in fata blocului si tot nu se cauta persoanele de la care le cumpara sau poate stiu dar nui interezeaza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.