Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

FOTO. Hoț de telefoane, demascat pe Facebook. Aveți mare grijă dacă vă întâlniți cu el!

Hoț de telefoane în autobuzele sătmărene. Un individ crează panică în rândul sătmărenilor, călători în mijloacele de transport în comun. Oamenii spun că bărbatul își analizează atent victimele, furând din buzunarele și din gențile acestora telefoane mobile și bani. Hoțul se bazează în special pe neatenția persoanelor vulnerabile, cum ar fi elevii și persoanele vârstnice. 

Un sătmărean a și postat pe Facebook poze cu presupusul hoț, adăugând și o descriere: ,,Atenție! Individul acesta urcă în autobuze și fură telefoane mobile din buzunarele elevilor, iar din gențile bătrânilor sustrage bani. Într-o zi eram în același autobuz în care era și el și l-am remarcat cum încerca să umble prin geanta unei doamne, noroc că a fost observat. Mai mult decât atât, am văzut și rapiditatea cu care operează, într-o zi reușind să sustragă un telefon mobil din buzunarul unui elev și s-a făcut nevăzut”, atenționează sătmăreanul.

Am decis să blurăm fața individului respectiv, până când faptele lui vor fi demonstrate de instituțiile abilitate.

 

 

2 comentarii

  1. dreptate Răspunde

    Individul este vechi client al politiei dar se pare ca in ultimii ani “Bucsosaiu” (nu stiu daca am scris corect), este “negustor cinstit” mai ales in zona centrala.
    Probabil cu drepturile infractorilor nu mai este voie sa fie prezentati preventiv ci dupa furt/fapta.
    Politia satmareana nu are niciun punct de vedere?

  2. HH Răspunde

    in fata plutonului de executie, cica Satu Mare are si poligon , iar pluton decorat cu Ordinul barbatie si credinta in grad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.