Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

FOTO. Noul LIDL, la un pas de deschiderea oficială

Noul supermarket LIDL de pe drumul Careiului este la un pas să își deschidă porțile pentru sătmăreni. Unul dintre cititorii PortalSM ne-a trimis pe adresa redacției imagini cu stadiul lucrărilor de la magazin, iar ceea ce se poate constata este viteza cu care au lucrat muncitorii pentru a pune cât mai repede pe picioare noul supermarket.

Așadar, magazinul este aproape gata de a-și primi clienții, sensul giratoriu este și el pe punctul de a fi 100% pregătit, deschiderea oficială preconizându-se a avea loc peste foarte puțin timp.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

37 comentarii

  1. parearea mea Răspunde

    Sensul giratoriu in cati ani de zile va fi gata? Nimeni nu pricepe cum va arata!

  2. Aaaa Răspunde

    Sa mearga satana la lidlu ala ma tine pana titulescu ptr.sensul lu cristosu lor…

    • Satmarean Răspunde

      Fii mai coerent sau vb dupa ce te trezesti….

    • y Răspunde

      Mai bine ați avea grija terminării biserico-catedralei. Sunteți mai tari la construit ca Meșterul Manole. Sper că ați notat cum se face o construcție, doar s-a făcut sub nasul vostru și nu le-a luat nici un an toată treaba! Și să nu veniți cu teoria că nu aveți sau nu ați avut bani destui, că dacă faceți totalul cheltuit acolo până acum, hăhă, …..

  3. Cetățean Răspunde

    Sa cadă bomba pe Lidl vostru.din cauza lor au blocat orașul,de o luna ce au făcut la sensul giratoriu,doar au spart.pe ei îi doar doar de magazin nu și de noi,chiar de ciudă nu o să le trec pragul.stiu că nu e mare lucru dar dacă ar face toți care au de suferit din cauza traficului ar fi ceva.

    • y Răspunde

      Bravo cetățene. Du-te și roagă-te să se termine odată biserica. Nu crezi dacă era biserica așa un pic mai mică, se termina frumos, era deja de mult gata cu era normal și nenea preotul putea amenaja zona adiacentă ca și parc. Și era frumos iar Lidl nu mai avea loc să construiască.

    • Mihai Răspunde

      Daca te pretinzi cetatean, stii ca parerea cetatenilor Nu conteaza ? In nici o civilizatie oamnii cenusii nu au contat.

    • Norick Răspunde

      Stai liniștit cetățene, când data viitoare faci vizită iarăși în oraș totul va fi “bridge”… ☺️ ? ?
      Banii tăi oricum nu contează… ☺️ ? ? ? ?

    • Ves Răspunde

      Probluma cu traficul e temporara si iata ca s-a terminat si s-a facut un lucru superb. Probabil ca era mai bine sa ramana balaria care a fost inainte de lidl cum sunt intr-o multime de locuri (chiar centrale)…mai bine am multumi celor de la lidl ca primaria se misca ca un obez…

  4. ghetuli Răspunde

    a cui este baraca ramasa ?….. imprejmuita…. cu fatada spre dr. Careiului.

  5. Mihai Răspunde

    Conducerea orasului a aprobat cel mai prost sens giratoriu EVER . Se lucreaza pe megafundatia a doua benzi de evitare sens gyrator, dinspre Carei spre spital si de la splital spre dreapta, Burdea, fix cele doua directii rar folosite. Nu sens separate de pe pod spre Carei sau dinspre Burdea spre pod. Doamne mai poti sa ajuti acest popor fara sa razi ?

  6. Ddd Răspunde

    Sa vedeti ce blocaj va fi cand or iesi vehiculele de la cumparaturi….vai de capu satmarenilor…si apoi firma de constructii a luat locul celei de la botosani ….toate fiind atrbuite…..

  7. Cetățean Răspunde

    O să facă mega-extra mallul ăla și mai pușcă un sens giratoriu,iar Kaufland să nu cadă de fraieri și ei.ce mișto va fi,poate batem recordul la sensuri giratorii pe sută de metri.Sau declarăm orașul sens giratoriu să ne ocolească toți că oricum nu pierd nimic

    • y Răspunde

      Bună observație. Și de la Unio până la Dedeman șoferul va ieși amețit din oraș de la atâtea giratorii.

    • Ves Răspunde

      Sensurile giratoriu fluidifica mult traficul…poate ai fost prin BM…Chereches a facut minuni cu sensurile prin BM…

    • Ves Răspunde

      Sensurile giratoriu fluidifica mult traficul…poate ai fost prin BM…Chereches a facut minuni cu sensurile prin BM…

    • Ves Răspunde

      Sensurile sunt utile…uita-te la Baia Mare…ambuteiaje rare trafic fluent si are sensuri frumoase si multe…

  8. Pcr Răspunde

    Simplu nu trebuia sà se accepte supermarketuri in oras !!!!!ìn afarà cu ele tìmpitilor acei ce ați aprobat !!!!!ar trebuii blocate sa le ia dracu și supermerkaturi ne distrug viața în trafic ,cît și sănătatea cetățenilor ca aduc doar prostii de vînzare !!!!!,

    • Norick Răspunde

      Sper ,că ești doar un trol de duminică rătăcit(ă) din biserică. Altfel mentalitatea asta din anii 80′ nu prea au valabilitate în zilele de astăzi.
      P.S. cand am intrat în U.E. tot părerea asta ai avut ?? Defapt despre ce vorbesc – poate nici nu era-i încă născut(ă)…:-))))

      • y Răspunde

        E în vârstă @norick, stai liniștit. Că de fapt plânge după regimul fain apus când ce bine era pentru el și pentru încă câțiva gen @matroz.

  9. GB Răspunde

    Dezvoltarea unui oras
    Nu tine de carcotas,
    Ci de oameni cu idei
    Competenti si cu multi lei.

    De-s lasati sa se dezvolte
    Toti avem de castigat,
    Dar impiedicati de spaga
    Pana acum au ezitat.

    Investitii tot clamam
    Ce se face comentam,
    Oare spaga i-a oprit?
    Sau neamul de mucalit.

    Concluzia o stim toti
    Se poate si fara hoti,
    Clerici rai sau mucaliti
    Dezvoltarea de-o doriti.
    “Ma inchin”

  10. Pcr Răspunde

    Nu Sînt cea ce ziceți voii !,dar e OK așa !!!,dacă vouă vi se pare normal ce se întîmplă în Orașul SM ,nu știu cum să vă caracterizez ?

    • y Răspunde

      Dacă mai citeai ce scriu eu puteai vedea că nu sunt dar absolut deloc mulțumit. Din păcate puștanul ăsta de primar și echipa lui lasă foarte mult de dorit. Problema de fapt nu ar fi primarul ci trupa veselă din jurul lui ăn frunte cu sitimenajerul superîncrezut Maskulik. Circul de la podul Decebal de ex. este exclusiv vina lui.

  11. Pcr Răspunde

    PTR norik și Y !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.