Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Treabă de mântuială! Primăria Satu Mare a refuzat recepția unei lucrări din cauza deficiențelor

Primăria Municipiului Satu Mare a decis marți, 26 septembrie, după o atentă evaluare pe teren, să respingă recepția la terminarea lucrărilor de modernizare a străzii Diana.

Comisia de recepție al cărui președinte este administratorul public, Maskulik Csaba, a motivat respingerea recepției din cauza faptului că, firma care a executat lucrările nu a respectat în totalitate cerințele prevăzute în proiect, constandu-se astfel mai multe neconformități. Din comisia de recepție a mai făcut parte și reprezentantul Inspectoratului de Stat în Construcții.

Comisia a avut obiecții legate și de calitatea lucrărilor executate pentru amenajarea a părții carosabile, trotuarelor și a rigolelor de scurgere, deficiențe vizibile mai ales după căderea precipitațiilor din ultima perioadă când comisia e efectuat o altă verificare în teren.

Conducerea Primăriei Municipiului Satu Mare transmite încă o dată firmelor care realizează lucrări de modernizare sau reabilitare a unor străzi că, comisia de recepție din cadrul Primăriei va admite recepția lucrărilor doar în momentul în care acestea vor respecta toate cerințele prevăzute în proiect, fără a mai face compromisuri privind calitatea lucrărilor executate, indiferent de valoarea proiectului.

Sursa Primăria Satu Mare

 

14 comentarii

  1. pâr pâr Răspunde

    si in cazul firmei Tarr?

  2. SANTA CLAUS Răspunde

    bravo dl Maskulik

  3. a-b-c Răspunde

    Sa schimbe si Tarr pavajul din centru atunci!!!

  4. Satmarean Răspunde

    Nu inteleg ce aveti cu pavajul din centru? Eu locuiesc in centru si pot sa va spun ca e bine executat.poate mai treceti prin centru sa vedeti cu ochii Dvs.. N-or fi toate lucrarile perfecte, dar macar sa aveti decenta sa acceptati ca sunt si lucrari bine executate.

  5. Norick Răspunde

    Pe bune, ce ai cu pavajul asta ? Nu e’ in nivel ?? 😉

    • a-b-c Răspunde

      Ti-am pus poza si tot nu ai inteles? Ala nu ii model, cu pavajele dreptunghiulare mai albe, asa de bine stie sa faca hotul de medicamete pavajele.
      Daca nici macar vizual nu sunt corect executate ce sa mai vorbim de rezistenta. Ai si pararea lui Ardiles daca nu ti de ajuns ce zic eu.

      • y Răspunde

        Materialul pus va da examenul peste iarnă. Dar dacă e făcut cum face de obicei trupa veselă din Livada o să se topească cum vezi cu ochii. Să nu am dreptate.

  6. Nonu Răspunde

    Felicitari domnule primar

  7. Pop vasile Răspunde

    Foarte bine !

  8. sad Răspunde

    in ultimul timp vad ca primaria refuza receptiile multor lucrari de dragul de a fi mai destepti, si nu am cunostinte tehnice dar se deve cu ochiul liber ca primaria se leaga de niste “gozuri” dar fara baze tehnice.
    Ma uit la strada din spate de la Lidal- de la Crinul ca si acolo au gasit ceva “buba” au pus firma sa decoperteze, au incurcat si mai mult circulatia, a stat decopertat vreo 3 luni , si acum sa peticit si arata groaznic , plus ca gura de canal nu mai este la nivel…. dar acuma este mai bine, parem si noi un oras European nu mai receptionam lucrari din birou, ne deplasam vedem , si ne impunem….. dar cunostinte tehnice nu sunt si nici expertize .
    Doar am vazut si noi la televizor cum se face si facem si noi.
    Conducerea actuala vrea ceva dar nu stie cum.
    Fratilor cand se va angaja la primarii ingineri, arhitecti… etc , oameni capabili, cu potential, si din exteriorul partidelor, care pot sa mearga pe teren si sa vada si sa analizeze dupa cunostinte dobandite in urma unei facultati in domeniu. La lucrari apar tot felul de consilieri urbanistitici care sunt in diferinte partide si nu stiu decat sa intrebe detalii dar nu sa impuna procese in lucrari.
    Pana cand primariile nu va colabora cu facultatile si nu cu partidele , va doresc bafta in receptii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.