Ultima actualizare: ieri, 22:48
Locale

FOTO. Vandalii de la Odoreu au fost prinși: Copii de 9-12 ani

Autorii vandalizării bazei sportive de la Odoreu au fost prinși. Poliția Locală din comună a reușit să dea de urma celor care au distrus clădirea. Este vroba despre 3 copii, cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani.

Minorii Lăcătuș I., Balogh N. și Rafael Raul, cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani au fost prinși de Poliția Locală Odoreu. Cei trei și-au recunoscut faptele, declarând polițiștilor că ei au fost cei care au vandalizat baza sportivă.

 

22 comentarii

 1. y Răspunde

  Domn primar Pop Dumitru! Nu le faceți la ăștia plângere penală că degeaba. Muncă în folosul comunității, inclusiv pentru muierile alea producătoare de infractori pe bandă rulantă, pînă recuperați paguba! Dar cu vârf și îndesat!

 2. Jackie Kocsan Răspunde

  Roma romnyi fával tüzel, nem fázik a rajkó… :-)))

 3. y Răspunde

  Vă rog să observați că minorul minoritar brazilian naturalizat din centrul imaginii, care cică are între 9 și 12 ani conform știrii FUMEAZĂ ÎN PUBLIC DE FAȚĂ CU ADULȚII CARE ÎI ÎNSOȚESC LA AUDIERE !!! Morții mamii voastre !!! Împreună cu mamele voastre asistate social !!! Ce mai vreți de la ei !!!

 4. titu msaors Răspunde

  De ce va mirati? Tiganii stia voteaza intodeauna nelipsiti

 5. Norick Răspunde

  Mai răi ca migranții. Pe bune… ☺️

 6. GB Răspunde

  “Vorbă de ocară către şovinii din ţară”

  Tot văd şi mă simt confuz
  Omul cât e de obtuz,
  Judecă cu răutate
  Fără a fi jude cu state.

  Crede că e mai presus
  Decât cel ce n-a ajuns,
  Crede că-i civilizat
  Nu e decât îngâmfat.

  Nimănui nu-i este dat
  Să judece ce n-a dat,
  Singurul ce-i jude greu
  Bunul nostru Dumnezeu.

  De-ar pieri sămânţa voastră
  Dragi şovini n-ar fi păcat,
  Lumea asta ar fi mai bună
  Şi omul mai cumpătat.
  “Mă închin”

  • y Răspunde

   @GB. Deci după logica sunt șovin, îngâmfat șamd pentru că nu am felicitat pe puradeii ăștia pentru munca intensă depusă. Ca să fiu pe placul tău atunci felicit cu această ocazie pe țiganii ăștia și sper că lumea este mai bună pentru tine. Numai aș avea două întrebări pentru tine
   1. Cine îți dă dreptul să mă judeci? Că cică numai Dumnezeu are voie, tu zisesei, nu ?
   2. Ai în vecini minoritari din ăștia ca să afli zilnic pe pielea ta ce inventivi sunt? Poate data viitoare le dai adresa ta că ție ți se pare normal ce au făcut copii. Dar fă un inventar amănunțit înainte.

   PS. Poate ar fi mai bine să te lași să mai arunci una peste alta niște rime pentru că producția asta nu se poate numi poezie decât o violare a poeziei. Te crezi foarte talentat că văd că le debitezi cu orice ocazie și pe orice subiect. Du-te la o revistă literară sunt și în Satu Mare. Sau te-au luat în șuturi și îți descarci frustrarea aici. Crede-mă sunt slabe, rime în patru timpi.
   “Nu mă închin”.

   • Bi bi imIUReszler Răspunde

    I-ai nene acasa la tine daca tot ti-s asa dragi.Eventual si pe cei mari,poate o rezova baragladina si pe nevasta-ta,ca daca tot sunt inventivi…..BOULE !!!

 7. Onofrei Răspunde

  Imi reinnoiesc oferta de a dona cateva cutii de Cyclon B, din rezerva strategica a bunicului, daca v-or fi folosite eficient!

  • Unu' Răspunde

   Bă, ești tâmpit! Zyklon B (forma corectă) să bei tu!
   Și cu gramatica stai prost! (se scrie vor nu v-or!)

   • y Răspunde

    Ai dreptate cu gramatica. Dar oricum e mai bine decât bruneta aia care a câștigat Dusterul de la Bud. Dar și cu țiganii trebuie făcut ceva că deja sunt prea mulți, ne mănâncă de vii. E clar că sistemul ăsta cu ajutor social sunt practic bani aruncați la gunoi.

    • Unu' Răspunde

     Nu gramatica era cea mai mare problemă!
     Sunt total decord că trebuie luate măsuri împotriva unor (majorității) țigani, dar nu cred că un genocid ar fi soluția!

     • y

      Așa e.

     • tiganel

      genocid nu. excursie la granita Polonia – Germania si puse in functiune furnalelepentru acei 4445 de asistati la nivel judetean (in martie 2017)

   • Onofrei Răspunde

    Nu se poate bea! E sub forma de cristale, inteligentule! Pentru ortografie, mea culpa, ai dreptate dar ideea mi-o mentin!A, si inca ceva, tampit e fiul lui ma-ta!

    • Unu' Răspunde

     Ai dreptate, sunt un tâmpit deoarece încă îți răspund!
     Dar totuși, te atenționez că fapta dumitale de mai sus constituie o infracțiune gravă, anume infracțiunea de instigare la genocid, faptă prevăzută și sancționată de art. 438 alin. 4 al Codului Penal al României.

 8. y Răspunde

  @tiganel, tu ești mai mult decât bolnav. Poate vrei să participi și tu la excursia propusă, faci un bine lumii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.