Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Olimpia, un nou început. Noul staff tehnic, prezentat oficial! Ritli: ,,Dorim să formăm o familie unită”

Olimpia Satu Mare și-a prezentat noua bancă tehnică, care va încerca să readucă clubul în topul Ligii a II-a, după experiența nefericită din acest debut de sezon cu Tibor Selymes la cârmă. Noul principal al echipei, Zoltan Ritli, alături de președintele Attila Karda și de fotbaliștii Dumitru Muntean, Florin Mureșan și Ciprian Brata, au susținut, în această dimineață, o conferință de presă la stadionul ,,Daniel Prodan”, în cadrul căreia au vorbit despre redresarea echipei, prefațând totodată și confruntarea de mâine cu UTA Arad. De la conferință a lipsit noul antrenor secund, Mircea Bolba.

Zoltan Ritli și-a prezentat staff-ul cu care va colabora la Olimpia și a vorbit despre formarea unei adevărate familii la echipă: ,,Colaborez cu Mircea Bolba și cu Mișu Ștețca, pe partea tehnică, iar pe partea de pregătire fizică vom avea o colaborare cu domnul profesor Radu Achim. Vreau să vă spun că suntem conștienți de situația în care se află clubul la ora actuală, avem o misiunea grea, dar nu imposibilă. În această săptămână am făcut în așa fel încât să cunosc majoritatea jucătorilor, să văd în ce situație se află din toate punctele de vedere, începând cu partea psihică, fizică și partea de atmmosferă la echipă. Pot să spun că din această săptămână este liniște la echipă, este o atmosferă bună, jucătorii au poftă de antrenament, vin cu plăcere la stadion. Lucrăm să formăm un grup și o familie unită”, au fost cuvintele noului antrenor principal al Olimpiei.

Jucătorii sunt și ei conștienți de dificultatea situației, însă pornesc la un nou drum cu mult optimism și cu foame de puncte: ,,Vrem neapărat victoria cu UTA Arad. Au trecut patru meciuri în care nu am acumulat niciun punct, situația nu este una prea fericită, dar eu cred că mâine, împreună cu noii antrenori, cu gândurile și experiența pe care au adus-o, vom reuși să obținem cele trei puncte”, a declarat mijlocașul Olimpiei Satu Mare, Ciprian Brata.

Noul tehnician al Olimpiei a prefațat și duelul de mâine cu formația arădeană: ,,Avem informații despre UTA, este o echipă cu jucători foarte valoroși, sunt 7 jucători care au evoluat în Liga 1. Sigur că nu joacă numele pe teren, iar noi suntem pregătiți să fim mobilizați, să avem atitudine și să facem față”, a declarat Zoltan Ritli.

La finalul conferinței de presă, fotbaliștii Olimpiei au ieșit pe gazon și au început seria de antrenamente.

Meciul Olimpia Satu Mare – UTA Arad se joacă mâine, sâmbătă, 23 septembrie, pe stadionul Olimpia ,,Daniel Prodan”, de la ora 12.00.

3 comentarii

  1. abc Răspunde

    Bravo, ați scăpat mari talente ce sunteți de Selymes Tibi. Na acum să vă văd. Chiar îs curios, dar sincer mă îndoiesc. Doar nu a crescut brusc la Satu Mare un CR7 sau un Messi. Oricum succes.

  2. matroz Răspunde

    Experiențe se pot face in continuare,dar nu pe seama celor putini care mai merg la câte un meci!Ma întreb,daca si președintele de import are ce caută la club!Este Satu Mare atât de jos intelectual,tehnic,lipsit de manageri cu viziune încât e nevoie de nevoiasul asta de Korda?Sau hiba e in alta parte si tot politic se face si alegerea si numirea președintelui!

  3. dreptate Răspunde

    Attila bacsi dar cu banii cum sta clubul?
    Salarii, utilitati etc. le-ati platit la zi?
    Unde sunt banii lipsa de pe vremea lui Babut? S-au “gasit”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.