Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTO&VIDEO. A început La Dâmburi. Imagini din prima zi de festival

În această seară s-a dat startul unei noi ediții a festivalului La Dâmburi. Tineri de toate vârstele, copii, părinți, dar și oameni trecuți de prima tinerețe, cu toții s-au adunat în parcul UFO din cartierul Micro 17 pentru a lua pulsul evenimentului.

Oamenii s-au plimbat, s-au cocoțat pe dâmburi, au băut, au mâncat, au socializat și au dansat, fie în fața scenei, fie în fața unor boxe mânuite de dj-ii de ocazie, arătându-și cu adevărat buna dispoziție.

 

Odată cu trecerea timpului și cu apusul soarelui, tot mai multă lume și-a făcut apariția atât în fața scenei, cât și în zonele lăturalnice, iar distracția și socializarea și-au dat mâna, festivalul demonstrând că și-a făcut cu adevărat datoria.

Unul dintre cele mai așteptate concerte ale primei zile a fost cel al trupei Cred că sunt Extraterestru, zona scenei fiind acaparată aproape în totalitate de tinerii puși pe distracție și pe fredonat versurile formației favorite.

12 comentarii

  1. pastorta Răspunde

    Toate bune si frumoase pt autoritati??? Decibelii depasiti ???? Nu inteleg cum poti autoriza asa ceva intr-un loc inconjurat de blocuri,unde toti sunt obligati sa suporte zgomotul infernal,nu se mai pune mizeria,dealerii de droguri,consumatorij de alcool,si tot felul de ciudati adunati printre copii????? In tot orasul nu este loc???? Intre blocuri frate???? De ce isi amintesc edilii de acest loc,numai la spectacolele acestea de toata groaza???? Ultima oara cand sa plantat un copac,sau flori,sau sa gandit ce se face cu bazinul lasat in paragina???? Cine a sponsorizat acest spectacol,cand nu sunt bani la bugetul primariei pt nimic bun in acest oras???? Nu poduri,nu banci in statii,nu locuri de joaca pt copii,sau ceva care sa fie de folos cu adevarat????? O debandata totala!!!!

    • y Răspunde

      Dar tu îți dai seama că ce bucuroși sunt ei din Centrul Nou că măcar de data asta au scăpat? În rest ai dreptate, trebuie cel puțin o alternativă la locații pentru manifestări de genul ăsta mai ales că vrem să fim orașul tineretului.

  2. peste Răspunde

    Cand nu se face nimic in orasul asta, nu e bine. Cand se face, iar nu e bine.

    • y Răspunde

      Asta așa e cum zici, dar așa e că tu nu stai prin zonă? Weekend liniștiti să ai. Parcul ăla s-a făcut ca să fie zonă de recreere (asta este definiția lui), nu discotecă sau sală de concerte.

  3. gabi Răspunde

    Buna, sa va raspund tuturor,
    pentru un sfarsit de saptamana, in care acesti tineri, copii mei, inclusiv eu, avem parte sa-i asculam, apreciem, sa stam in iarba ascultand muzica, incepem sa dam vina pe altii. Tipic romanesc. Nu conteaza, caci in timpul saptamanii, lunii, anului, proprietarii de caini isi aduc “copiii” sa se plimbe, sa se joace, si sa-si faca treburile unde le e placul.
    Am auzit un discurs:
    ” – Vai ai vazut ce frumos e?
    Da, e o scumpete.
    Pai am dat 750 de Euro pe el, ca are carte.”
    Si 50 de bani (0.5 lei) nu are sa stranga dupa el?

    Hai sa fim seriosi…

    Cu respect.

    • y Răspunde

      Mulțumim doamnă profesoară pentru lămuriri dar știți se auzea muzica foarte-foarte clar și tare la Burdea la ora 22.00 și. Acum probabil acolo era sub 45 dB zgomotul că doar totul a pornit înspre mine.

    • abc Răspunde

      Și pomenesc că după distracție ați făcut curat ca să arătați că sunteți mai civilizați ca și proprietarii de patrupede ! Dvs. aveți sigur 50 de bani să strângeți după tineretul chefliu ! Sau ba ?

  4. matroz Răspunde

    Ufff.M-am edificat!Nu stiam ce sunt behaiuturile astea in miez de noapte!Scapasem se schelalaielie unguresti,ne-am pricopsit cu ideile crete ale lui Butka!!!Mai aveti din astia,fratilor?

  5. cetateanul relaxat Răspunde

    Muzica,bere,kurtos?…igen! toalete publice?…nem!

  6. Cali Gyula Răspunde

    Daca acest eveniment cultural ”La Dim Bury” este organizat si platit de catre primarie,nu inteleg de ce nu include putin profesionalism,de ce asa zisele trupe participante sunt de ”liga a IV a-nonprofesioniste” care, inafara de mult zgomot, ne-au zapacit cu ”texte” bine lucrate si bine gandite compuse la o betie crunta de niste ciumpalaci salvati in ultimul moment probabil din vreun canal in care isi faceau strategia artistica pentru fraierii care urmau sa-i priveasca si sa le asculte aberatiile !Oameni buni !! Daca tot inebuniti lumea din cartier cu acel zgomot infernal,macar oferiti-le putina muzica de calitate,nu acel zgomot infernal din care nu pricepeai absolut nimic,mai ales ca cei cativa ”agenti economici” prezenti cu diferite servicii la eveniment aveau si ei muzica in boxe la fel de tare ca ”hartistii mo” !!

    • părere Răspunde

      Bine spus Gyula!La urma urmei accepţi să-ţi sacrifici cateva ore de confort sau odihnă dar,aşa cum spui,nu trebuie scormonite repertoriile cele mai ,,exclusiviste”!Poate că o pată de culoare în cartiere nu strică dar nu cu aşa muzică.Nu ştiu de ce era dată aşa tare că audienţa era redusă.

  7. cetateanul relaxat Răspunde

    Gyulo…te auzi ce vorbesti? Pai daca asta e eveniment cultural,festivalul ENESCU ce este?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.