Ultima actualizare: azi, 19:16

Locale

FOTO. Noii polițiști locali, atletici și bine pregătiți fizic

Astăzi, vineri, 1 septembrie, a avut loc proba fizică a concursului pentru ocuparea a 15 posturi de agenți în cadrul Poliției Locale Satu Mare. La concurs s-au înscris 24 de candidați, din care 23 s-au prezentat la prima probă.

”Este îmbucurător că aproape toți candidații s-au prezentat foarte bine la proba fizică. Am spus-o de la începutul mandatului meu că doresc să avem polițiști locali bine pregătiți fizic. Tocmai acesta este motivul pentru care comisia de concurs a fost foarte exigentă. Agenții poliției locale trebuie să arate că sunt în stare să-și îndeplinească îndatoririle de serviciu”, a declarat primarul Gábor Kereskényi.

Primarul municpiului Satu Mare consideră că polițiștii locali trebuie să fie mai vizibili în stradă.

”Agenții care vor fi angajați acum nu vor sta la birou, îi veți vedea pe stradă. Îmi doresc de la Poliția Locală o activitate mai eficientă în domeniul ordinii publice, depistarea gropilor de gunoi neautorizate, combaterea cerșetoriei, sancționarea celor care parchează neregulamentar”, a mai spus primarul Gábor Kereskényi.

Sursa Primăria Satu Mare

12 comentarii

  1. Dr.Albann Răspunde

    Aia care-i ”testeaza”,a trecut vreodata testul ?Acum ii vreti ”sportivi” iar ceilalti 100 abia daca-si misca piciorele,unii din cauza ca-s ”veterani” de pe la gardienii publici,iar ceilalti pensionari reangajati !

  2. matroz Răspunde

    Primarul,prezent ii verifica la cunoasterea limbii romane?????Du-te balamuc de acolo.Ce cauti alaturi de comisie?

  3. Gabriel Răspunde

    Noul șef de la locală a fost testat la probele fizice??????? Oricum după aspect este respins din start. De ce nu a fost testat la probele fizice?????

  4. XXX Răspunde

    Cel mai bun primar din 90 incoace. Felicitari!

  5. Academicianu Răspunde

    Beszarrok….primarul pierde vremea la prostii de acestea…dar sa stea cateva ore la Burdea n-are curaj, nici pazit de toti atletii din militzia locala.

  6. ion de la raion Răspunde

    adevaru e ca le trebui conditie fizica sa-si poarte casketa si mapa

  7. cetateanul relaxat Răspunde

    Nea Ioane de taceai…filozof ajungeai….Asa esti fericit ca prostia nu doare!

  8. idiot Răspunde

    bukott primar – ce cauta la comisie ?

  9. pastorta Răspunde

    Si ce face cu ei apoi,unde ii foloseste?? Ca tot ati amintit de intersectia burdea!!!! Vineri dimineata blocaj,trafic de cosmar la burdea,nici un agend de circulatie,macar unu,nu era,macar de imagine asa in schimb echipaje de politie filtre la cmj colt cu petofi,erau tare ocupati,cu ce??? Cu amenzi!!!! Cine ii distribuie,nu stie si de burdea??? Sau le este frica sa stea acolo?? Nu sunt efective?? De tot plansul!!! Camerele de la burdea cine le vizioneaza??? Stati ca vine vremea rea,atunci sa vedeti!!!! Recomand extraveral,nervocalmin!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.