Ultima actualizare: azi, 10:00

Locale

FOTO&VIDEO. S-a deschis sensul giratoriu de pe strada Botizului. Mulți șoferi derutați

Sensul giratoriu de pe strada Botizului a fost deschis circulației în această dimineață, sâmbătă, 30 septembrie. În jurul orei 9.00, circulația s-a desfășurat în condiții bune, cu toate că mulți șoferi s-au arătat derutați când au dat ochii cu noua intersecție.

Multe claxoane s-au putut auzi în această dimineață în noul sens giratoriu de pe strada Botizului, deoarece mai mulți șoferi s-au oprit brusc în intersecție, fără să-și dea seama că au prioritate. Făcând abstracție de aceste nedumeriri din partea câtorva conducători auto, se circulă bine în noua intersecție, însă rămâne de văzut ce se va întâmpla de săptămâna viitoare, la orele de vârf.

18 comentarii

  1. pcr Răspunde

    OK perfect

    • matroz Răspunde

      Unii handicapati exceleaza :super ok!!!!!!!!Ce dracu e atat de perfect intr-o normalitate?Daca e normalitate!!!

      • pcr Răspunde

        Trebuia demult sa facă sensu giratoriu,,,,dar perfect ca în sfîrsit le-a venit mintea la cap ,,,,domnul Matroz!

  2. Logan Răspunde

    Ar fi bine ca lumea sa invete ce inseamna circulatie in SENS GIRATORIU ca toti sunt habarnisti care n-au circulat niciodata….Treaba de civilizatie..pur

    • matroz Răspunde

      Asa e ,civilizatia a inceput cu Gabor si maskulik!Sa fie in veci numele lor laudat!!!!!!!!!

    • y Răspunde

      @Logan. E greu cu sensul giratoriu pe la noi. Asta presupune să ai școala de șoferi pe bune și ceva neuroni în cap. Mulți cum au sub ei o herghelie se și cred Dumnezeul șoselei. Iar vehiculul are numai pedală de accelerație, frâna este un accesoriu opțional. De semnalizare nici nu mai vorbesc.

      • Logan Răspunde

        Asa este, total de acord cu tine.

        Cate una doua accidente ca nu se respecta legea, ajunge acesta la toata lukea si toti vor citi cum trebe sa se circule intr-un sens

  3. y Răspunde

    Aliluia! Se treziră gânditorul de sătmar! Aveam emoții ! Nu, nu a început civilizația cu Gaboka, cel puțin așa sper, dar spune-mi totuși ce l-a împiedicat pe Coica sau pe alții par example să facă ce face băiatul ăsta ? Doftorul orașului făcea câte un scandal după care dispărea ba prin China, ba prin Miami. Ăsta măcar încearcă să facă ceva. Coica ar putea lua notițe. Dacă făcea aproximativ la fel în mandatul lui, acum era tot el primar.

    • Norick Răspunde

      @y: nu-l provoca te rog, invidia oricum nu are hotare… ☺️ ? ?
      Weekend plăcut! ☺️ ?

      • y Răspunde

        @Norick. Știu bine și ai dreptate. Numai nu înțeleg de ce trebuie să bage fitilul unde nu e cazul. Sensul giratoriu de pe Botizului era o chestie evidentă și putea fi făcută de vreo 15 ani de când s-a făcut lucrarea de modernizare a drumului.

  4. avu Răspunde

    Sensul este bun. Din punctul meu de vedere cercul este prea mare. Totodata ar trebui limitata ramanerea celor care vin din Botiz pe prima banda, iar cei de pe Odoreului obligati pe a doua banda, daca vor spre centru. Trebuie gandit inca putin, pt fluidificare. Astfel abele masini pot merge spre “centru”.

  5. avu Răspunde

    Bineinteles si cu posibilitatea de a intra pe Odoreului.. Spatiul permite.

  6. matroz Răspunde

    @all.Asa-i ca am castigat pariul?Ologofrenii neamului au tacut pana am spus ceva despre handicapatii unguri!Nu aveau cu cine se certa si contrazice.Firesc ca nu-i baga nimeni de seama!
    Raspundeam unuia care afirma ca romanii-exclus ungurii,doamne fereste-nu mai vazura sens giratoriu de la facerea lumii pana la Gabor neprihanitul etc…Voi chiar ca sunteti bolnavi,da#bolnavi rau,rau!

    • y Răspunde

      Când spui bolnav te rog vorbește către oglindă. Și eu am eveniment în familie, n-am timp de prostii. Încearcă să enervezi și să jignești pe cine vrei.

      • matroz Răspunde

        Atunci de ce te bagi in seama?Nu te intreaba nimeni nimic!Taci!Daca ai avut evenimente fericite ma bucur pentru tine,cum mi-ar parea rau de cele nefericite!

        • y Răspunde

          Discutam cu @Logan nu cu tine. Tu iar te bagi în ciorbă.

          • matroz

            Domn profesor minti ca un ordinar!Ia priveste putin in urma comentariilor!Stiam eu ca sunteti mincinosi ,dar chiar pe fata?Si aveti pretentia sa creada sa va creada lumea!!!!La oase!!!!

        • gina lulabrigida manele Răspunde

          După Winnie the Pooh sunt două feluri de oameni. Unul nu poate, altul nu vrea. Asta este. Iar după Enătescu sunt două tipuri de oameni. Care au fost la el și care urmează să vină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.