Ultima actualizare: azi, 13:15

Locale

FOTO&VIDEO. Un TIR a blocat traficul la Piaţa Mare. Nervi şi înjurături

Un TIR rătăcit în urmă cu câteva momente în zona Pieţei Mari a blocat traficul rutier. Nu se ştie cum, din ce cauză, şoferul mastodontului, un român, a intrat chiar pe contrasens pe str. Golescu. La un moment dat s-a întâlnit cu o altă maşină, după care şoferul s-a prins că este pe contrasens. Manevrele de întoarcere însă au durat destul de mult, lucru care i-a enervat la culme pe şoferii blocaţi în trafic. Sătmărenii au început să-l ia la rost pe şofer şi chiar să-l înjure.

După mai multe manevre, TIR-ul s-a întors şi a reuşit să plece.

 

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

 

11 comentarii

  1. Pcr Răspunde

    Se mai întîmplă

  2. ion de la raion Răspunde

    zice in text nu stie cum, din ce cauza dupa care, dupa doua cuvinte se explica si cum si din ce cauza profesionistilor !

  3. Unu' Răspunde

    Cauza e că satul ăsta mare e un sat fără câini! Adică fără poliție de nici un fel!
    Zilnic trec pe-acolo cel puțin 10 camioane care se “rătăcesc” (culmea, unele se rătăcesc de mai multe ori!) deși în zonă este interzis accesul camioanelor peste 7,5t, dar poliția, fie ea locală, municipală sau națională doarme-n izmenele statului și nu ia nicio măsură!
    Ia să aplice legea și să-i suspende pe domnii șoferi “profesioniști” cel puțin 30 de zile + amenda aferentă și să vedeți cum și-ar reseta GPS-urile și nu s-ar mai rătăci nici unul!

  4. Norick Răspunde

    Tot asa este si in Soarelui la subpasaj. Este interzis pentru TIR-uri , dar nu exista zi sa nu te-ntalnesti cu ei in zona. Fara centura ne sufocam si numarul masinilor este in crestere drastica.
    Aici chiar, ca solutia ideala ar fi doar amenzile . Dar cine ?? ..;-)

    • a-b-c Răspunde

      Parca doar de la burdea ii interzis, cei ce vin dispre 17 au voie.

      • y Răspunde

        Este voie, dar GOL. Să vezi ce faini a fost vineri pe la 12. Un TIR cu porci duși la sacrificat. Cică suntem în UE. Așa o fi și la Bruxelles.

      • Norick Răspunde

        Vezi asta nu știu exact. Dinspre pod sigur interzis. Data viitoare când trec prin zonă am să studiez indicatoarele mai atent… ☺️ ?

  5. Horti Miklos Răspunde

    Cine ???
    Oricum sugacii si PENALII de politisti nici decum,vorba colegului dorm in haina statului.
    Dracu sa va ia Penalii de politisti.
    Eu parchez 2 minute sa las copilu la scoala..amenda.
    Dracu sa va ia odata.
    Babuini ce sunteti.

  6. cetateanul relaxat Răspunde

    Asa sa vorbesti cu mama ta,daca ea asa te -a educat! Copilul tau nu se da singur jos din masina? Trebuie insotit pana in clasa? …destul de ciudat…lasa un nr de telefon daca totusi e o urgenta majora!

  7. Unu din sm Răspunde

    Îl avem mai sus pe babuinul horti care crede ca el are dreptul sa greșească (dar sa nu se ia nimeni de el) si alții n-au voie si trebuie sanctionati.
    O vorbă zice ca orice schimbare începe cu noi, dar când cocalari ca horti ăsta sunt peste tot, cine sa înțeleagă vorba?

  8. Dorin Răspunde

    Horty are o problema cu politia nu cu cei ca el. Daca ar sta cate un polițist pe fiecare strada ne-ar trebui vreo 600 in 3 schimburi. Dar lui horty nici așa nu i-ar fi bine. Atunci chiar ar lua sucaciu zilnic amenda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.