Ultima actualizare: ieri, 22:31
Locale

Criminalul din Negrești vrea în libertate. Magistrații au emis încă 30 de zile de arest

Bărbatul care l-a ucis pe tânărul Cristian Surd, de 18 ani, la Zilele Orașului Negrești, vrea în libertate. Acesta va sta însă încă 30 de zile în arest. Aflat în prezent în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, Ioan Petre Crișan va mai sta în arest până la finalul lunii octombrie.

Ce spune Tribunalul Satu Mare

Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, În baza art. 234 Cod procedură penală, raportat la disp. art. 235 alin. 6 şi art. 236 alin 1 Cod procedură penală, prelungeşte durata măsurii arestului preventiv luată prin Încheierea penală nr. 21/JDL din 21.08.2017 a judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Satu Mare, faţă de inculpatul CRIŞAN IOAN PETRE, în prezent aflat în Arestul IPJ Satu Mare, pe o durată de 30 zile, de la 20 septembrie 2017 până la 20 octombrie 2017, inclusiv.

Amână pronunţarea asupra excepţiei de neconstituţionalitate invocată de inculpat, prin apărător ales, la data de 20 septembrie 2017, sala 112, ora 13,00, la solicitarea apărătorul ales al inculpatului, în vederea depunerii în scris a excepţiei. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 13 septembrie 2017.

Sursa Tribunalul Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO&VIDEO. Un TIR a blocat traficul la Piaţa Mare. Nervi şi înjurături

Un TIR rătăcit în urmă cu câteva momente în zona Pieţei Mari a blocat traficul rutier. Nu se ştie cum,...

Închide