Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Incendiu violent în Carei. Un complex de locuințe a fost cuprins de flăcări

Un incendiu puternic a avut loc în această dimineață, în jurul orei 05.30, la un complex de locuințe din municipiul Carei. Focul a izbucnit într-o cameră, iar având în vedere că numitul complex dispune de foarte multe încăperi locuite de un număr mare de oameni, pericolul unui eveniment tragic era aproape iminent.

Pompierii au ajuns imediat la fața locului, în aproximativ 2-3 minute. La sosirea salvatorilor, oamenii au reușit să se autoevacueze, în clădire rămănând două persoane. Un bărbat, de 48 de ani, a fost găsit intoxicat cu monoxid de carbon, iar o femeie, de 78 de ani, găsită de pompieri pe unul dintre holurile clădirii. Cele două persoane și-au revenit în scurt timp și au fost preluate de un echipaj SMURD și transportate la spital.

Întreaga clădire a fost inundată de fum. Au ars în special materialele combustibile, cum ar fi dulapurile, precum și materialele textile (hainele).

Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.