Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Deşi lucrările la LIDL sunt finalizate, magazinul nu se deschide până nu e finalizat sensul giratoriu

Cu toate că deschiderea noului supermarket LIDL s-a preconizat a fi la începutul lunii octombrie, sensul giratoriu nefinalizat poate pune în pericol acest lucru.

Primarul Kereskenyi Gabor şi city managerul Maskulik Csaba au anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că mâine este programată recepția tehnică a clădirii, însă magazinul nu va fi deschis până la finalizarea sensului giratoriu de la Crinul.

City managerul Maskulik Csaba a spus clar că acestei firmei nu îi va fi acordată autorizaţia de funcţionare până când nu finalizează sensul giratoriu, investiţie derulată tot de aceasta. El spune că LILD să aducă 30-40 de muncitori în plus, care să ajute la terminarea intersecției. Altfel, atrage atenţia, sensul giratoriu nu va fi finalizat în acest an.

 

12 comentarii

  1. a-b-c Răspunde

    Primarul asta chiar nu intelege ca de fiecare data cand ameninta unii executanti scoate in evidenta cat de mult isi apara prieteni.

  2. Kovacs Eugen Răspunde

    Ai dreptate, primarul in speta asta apara toti prietenii, adica SATMARENII, sa nu-si bata joc firmele de ei

  3. corect Răspunde

    cu toate ca l-am injurat la greu,de data asta ii dau dreptate.ar trebui pus Lidl sa plateasca despagubiri pt deranjul creat noua tuturor,si pt ca nu a respectat termenele

    • corect pana la capat Răspunde

      Lidl nu isi permite sa isi bata joc de lucrare asa cum fac alte firme chiar si unguresti si va termina giratoriul la termen sau foarte aproape de termen! Domnilor primar si city manager daca era sa execute primaria aceasta lucrare in cat timp si cu ce costuri ar fi facut-o??

    • y Răspunde

      Așa este cum spui cu o singură observație. Sensul giratoriu nu era treaba lui Lidl. Și degeaba îi înjurați pentru că nemții nu au făcut sens giratoriu peste noapte din lego.

  4. sanchi Răspunde

    pana si nemtzalaii s-or romanizat…nici draq nu mai face lucrari de drumuri la termen in rro…italieni,americani,austrieci etc.nimeni…

  5. cornelia Răspunde

    corect ce cere dl. primar dar ar trebui amenajata si statia de autobus(primaria sau florisal ?), cand te uiti inspre lidl parca esti in alta lume, au amenajat atat de frumos spatiul verde chiar si langa cruce,zona arata foarte bine, cinste lor !

  6. bubulina Răspunde

    Fac pariu ca se va deschide. Vine firma cu ploconul. Sensul va fi ca cel de la podul Decebal ? Nimeni nu s-a revoltat, sesizat (protectia mediului doarme) de mizeria (praful, noroiul, gaze de esapament) care a fost si este in zona. Primarul cu ,,super,, staful lui sa-si mute biroul pe santier, sa simta disconfortul creat de luni de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.