Ultima actualizare: azi, 13:59

Locale

Primăria îl schimbă pe Karda de la Olimpia. Cine îi ia locul!

Primarul Kereskenyi Gabor a anunţat astăzi, într-o conferinţă de presă, că Attila Karda va fi înlocuit de la conducerea clubului Olimpia.

“Propunem revocarea d-lui Attila Karda din Comitetul Director al Olimpia Satu Mare. Schimbările care le facem acum la Olimpia au rolul de ajuta clubul să treacă într-o nouă etapă. Am făcut o schimbare şi în ce priveşte banca tehnică. În locul d-lui Karda îl propunem în comitetul director pe d-l Czine Alexandru, dânsul este de aproape 40 de ani auditor la Finanţele Generale şi în timpul său liber este zilnic alături de club şi finanţează o parte din echipele de juniori şi copii de câteva decenii”, a declarat primarul.

El a spus că noul preşedinte trebuie să fie neremunerat.

“Viitorul preşedinte trebuie ales de către Comitetul Director, dar cel puţin pentru prma dată în ultimii 27 de ani ar fi cazul să fie un preşedinte neremunerat, să fie la cârma clubului cineva care nu vrea să ia un ban ci care are legătură cu acest club şi vrea să dea o plus valoare activităţii sportive. Cu dl. Karda nu a fst vreo problemă din punct de vedere sportiv, dar consider că trebuie să avem un manager care să pună accentul pe o bună gestionare a clubului, respectiv de o bună colaborare cu banca tehnică”, a mai spus Kereskenyi.

Deocamdată nu se ştie ce se va întâmpla cu contractul pe care îl are Karda Attila şi cu suma de 10.000 de euro care figurează în contract. City managerul Maskulik Csaba pune sub semnul întrebării contractul acestuia, menţionând că unele persoane care ar fi semnat la vremea respectivă nu ar avea nicio legătură cu clubul.

3 comentarii

  1. una Răspunde

    Musai, musai sa fie ungur ca altfel nu se poate! Oare femeia de serviciu de la stadion ce etnie are sau aia este musai-musai sa fie romanca?? Rusine conducatorilor de fotbal si autoritatilor competente pentru discriminarea fatisa pe care o practica! Unii dintre ei sunt convinsi ca pana si rahatul unguresc este mult mai bun si mai gustos decat rahatul romanesc! Macar de am fi ajuns intre primele judete din tara ca nivel de trai, ca am fost condusi ani buni de zile de cetateni romani de etnie maghiara dar practica si viata de zi cu zi ne-a demonstrat ca nu sunt cu nimic mai presus! Macar incetati cu sovinismele si parti-priurile!

  2. Kkt Răspunde

    Cuie Moica lingaule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.