Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Mic dar hoț. Un minor a pătruns într-o casă și a furat peste 1.000 de lei

Un minor a pătruns în casa unui bătrân și a furat dintr-un dulap peste 1.000 de lei. Polițiștii au reușit să-i dea rapid de urmă.

I.P.J. Satu Mare a fost sesizat prin apel 112 la data de 22 septembrie, în jurul orei 13.30, de către un bărbat de 80 de ani din localitatea Hurezu Mare, despre faptul că în aceeași zi, între orele 09.00-13.30, în timp ce era plecat de la domiciliu,  persoane necunoscute i-au pătruns în locuință prin forțarea ușii de acces și i-au sustras banii pe care îi deținea.

Echipa de cercetare constituită din polițiști ai Postului de Poliție Supur și specialiști criminaliști au demarat cercetările, astfel că în scurt timp au depistat un minor din localitate pe care îl bănuiesc de comiterea faptei.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, profitând de faptul că proprietarul nu este acasă, în jurul orei 11.00, ar fi pătruns prin efracție în locuință, de unde dintr-un corp de mobilier ar fi sustras suma de 1270 lei.

Din prejudiciul cauzat s-a recuperat aproximativ 75%, cercetările urmând a fi continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale a minorului.

Sursa IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.