Ultima actualizare: azi, 10:14

Locale

VIDEO INCREDIBIL. O sătmăreancă a ajuns vedetă națională după un interviu. A câștigat o mașină

O sătmăreancă a ajuns o veritabilă “vedetă” după ce a acordat un interviu unei televiziuni locale, ea fiind fericita câştigătoare a unei maşini nou nouţe la o tombolă. 

Imediat după aflarea veștii că va primi cheile autoturismului, sătmăreanca a acordat un interviu unui post local de televiziune, iar de aici și până la statutul de vedetă națională a fost doar un pas.

Știrea a fost preluată de televiziunile naționale, printre care Antena 1, și de site-urile de știri naționale, reușita femeii răspândindu-se astfel în toată țara.

Din păcate nu a a ajuns vedetă pentru vreun lucru deosebit ci pentru modul în care se exprimă în limba română. Posturile naţionale au titrat: A masacrat limba română!

Interviul a fost văzut de sute de mii de oameni. Românii au postat sute de comentarii și au discutat foarte mult timp despre norocoasa sătmăreancă.

 

 

17 comentarii

  1. DR.Prof. Curpas Răspunde

    Dumnezeule,pariez ca si-a luat bacul cu 8 poate 9 si ca oriunde munceste acesta tufa pana si femeia de servici vorbeste mai corect limba romana neavand bacul!!!!

    • Joe Răspunde

      si culmea e romanca se numeste ANCA FARCAS

    • Bi bi imIUReszler Răspunde

      D-le Curpas,oare voi profesorii nu aveti nicio vina ca asemenea oameni si-au luat bac-ul?Cati ati “rezolvat “numai dumneavoastra sa aiba bac,fiind semi-analfabeti?oare aveti puterea sa recunoasteti,inainte de a-i condamna?Nu cred…..

      • Pop Ioan Răspunde

        Sint foarte multi pe care Tov.prof Curpas i-a “ajutat”sa aiba diploma de bacalaureat.Domnisoara va fi ziarista ,tot cu ajutorul lui Curpas.Ma mir cum poate vorbi sau redacta articole,,un om ,despre Dumnezeu si Biserica , care in perioada de glorie ,organiza aproape in fircare zi de duminica, inainte de masa,diferite “activitati pionieresti”.Te prindea numai in jurul bisericii,la ora urmatoare de romana te scotea la raspuns, si te invirtea pina nu stiai raspunsul (oricit de bine erai pregatit) si primeai cu creta in frunte.

  2. Danutz Răspunde

    Danutza, draga..chiar nu ai prietene inteligente? Mai lipseste sa o pui sefa..

  3. Vasile Popovicescu Răspunde

    Hai ba, nu mai fiti carcotasi 🙂 s-a petrecut un degajament al unei constructii intr-o apa si puteti uita …. fata avea emotii ce dracu.

    • y Răspunde

      Hai mă că totuși e prea-prea. Vinde te rog fătu-meu mașinul, vinde și casul, tu ce le ai, aiaiai, și pleacă. Dar departe de noi. Și încearcă să nu conduci. Asta spun spre siguranța noastră. Pe dinăuntru ești prea blondă.

  4. Kereskoy Răspunde

    Ioi da ce place la mine de ia.Trimite o sivi ca caut un secretara

    • gioni desm Răspunde

      nu-ti dai seama ca e deja “secretara” cuiva? cica “a castigat”, pfff, “multumesc lui d-ul Bud si a fiul ei” 😉

  5. Un trecator Răspunde

    tocana de legume e fix degeaba 🙂

  6. Traian Răspunde

    Poama asta il depaseste pe Doru Tucacsi pe you toube

  7. Cali Gyula Răspunde

    Oare nu e satmareanca din Emiratele Arabe,cea care e logodita cu printul mostenitor al Ajmannului, Belly Ne’ar Poola avec La Bouche ??!!

  8. ? Răspunde

    Nu e unguroaica săracă si nu știe românește?

  9. Jean Răspunde

    Haine din colectia, du-ma inapoi sau pune-ma deoparte.

  10. Andrei Răspunde

    Cîrpă curpaș ce ești șovinu sulii,iti Areti prostia si măgaria incultura….prostule…om de nimic…prostu cu scoala

    • Pop Ioan Răspunde

      Ai perfecta dreptate.Numea limba maghiara,limba pasareasca.Elevii au rasuflat usurati cind a fost (s-a) scos din circuit cu ocazia accidentului de la Dej cu Dacia gri 1-SM-2015.A fost sarbatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.