Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Poliţistul Mona, implicat în conflictul de la Ambulanţă, unul dintre cei mai buni din IPJ

Poliţistul Raul Mona, cel care a fost filmat în curtea Ambulanţei, în uniformă de serviciu, în timp ce şi-ar fi agresat soţia, este unul dintre cei mai buni poliţişti din Satu Mare. Şeful IPJ Satu Mare, Sorin Stan, a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că el a fost felicitat recent pentru un caz de pe podul Decebal, când a tras un foc de armă pentru prinderea unui şofer infractor. Mona a dat dovadă de curaj, a avut atitudine şi prezenţă de spirit, reuşind să îl prindă pe infractor.

Şeful IPJ a spus că nu tolerează astfel de fapte, poliţistul Raul Mona fiind cercetat disciplinar pentru fapta sa, însă a ţinut să precizeze că în momentul respectiv era în afara programului de serviciu.

“Ancheta este în curs de finalizare. Nu avem încă toate elementele. Pot să vă spun că e regretabil şi nu tolerăm astfel de fapte. Nouă nu ne fac cinste. Colegul nostru este colegul care a avut atitudinea pe pod când s-a tras focul de armă. Este acelaşi poliţist. Una caldă, una rece. E problema pe care singur şi-a creat-o, a fost în afara orelor de serviciu, nu ne onorează, nu tolerăm astfel de fapte, motiv pentru care am dispus  corpului de control intern verificări. La final se vor lua măsurile legale”, a declarat Sorin Stan.

În momentul de faţă, poliţistul Raul Mona îşi exercită funcţia, el fiind pentru o abatere disciplinară, astfel că nu se pune problema suspendării.

“E un poliţist care şi-a execitat atribuţiile de serviciu aşa cum ar trebui să şi le exercite toţi poliţiştii. A avut atitudine, a avut prezenţă, a fost felicitat la vremea respectivă pentru modul în care a acţionat. Îmi place să cred că e o atitudine pe care toţi poliţiştii de la nivelul Inspectoratului o au sau o vor deprinde în timpul cel mai scurt “, a mai precizat şeful IPJ Satu Mare.

Amintim că Mona Raul a fost filmat în timp ce şi-ar fi agresat soţia, asistentă la Ambuanţă, chiar în curtea Serviciului Judeţean de Ambulanţă. La mijloc au fost vorba despre acuzaţii de infidelitate.

21 comentarii

  1. Catalin Răspunde

    Se acoperă unii pe alții toți sunt o cloaca de corupți și șpăgari,care dacă te cunosc te lasă în pace dacă nu te executa.
    Asta nu pățește nimic este clar.

  2. y Răspunde

    Deci înțeleg din articol că polițistul este un model exemplar iar cu nevasta doar a exersat.

    • Unu' Răspunde

      Probabil a fost … defect profesional …
      Știu pe unu-doi foști vecini, milițieni la vremea aia, care rupeau ficatul învinuiților, prin anii ’80-’90
      Unul își bătea și nevasta de o usca, iar femeia, să-i facă în ciudă, bea de le stingea …
      Păcat de bieții copii, care când era scandal veneau prin vecini. Ghiciți cine avea tupeu să meargă la milițian să-l oprească …
      Vă răspund eu: nimeni!

  3. Gabriel Răspunde

    Ești bun când îți pui mintea la contribuție și descoperi autori la omoruri, destructurezi grupări ori clanuri de infractori, rețele de traficanți, prinzi tâlhari, dar sa ai un bețiv in fata ta și să tragi in aer nu este totuna. Care din exemplele de mai sus sunt mai elocvente pt un bun polițist? Chiar cel mai bun nu poți să fi când dai numai amenzi!

  4. Szalmo Nela Răspunde

    Comentatori de doi bani,probabil niste amarati de betivani notorii !!Daca omul se despartea de nevasta si era dat afara din politie, erati super multumiti ??!!A avut omul un moment de ratacire,o ”scanteie” de gelozie.si gata:e cel mai mizerabil politist ??!!

    • Norick Răspunde

      Si daca in “momentul de ratacire” scoate pistolul (nu ala printre picioare , ci Glocku’) si face un show si mai faina ce ziceai ???
      Defapt nu este vorba, ca este “cel mai mizerabil politist” , dar totusi nu trebuie laudat pana-n cer…. ,-)

      • y Răspunde

        @norick. Foarte corect. Uniforma obligă sau dacă este prea greu sunt alte locuri de muncă. Lumea te vede, te vede altfel. Trebuie să fii exemplu. E valabil și la profesori. Nici eu nu m-am dus la ore în curul gol. Păi dacă nu educam copii, atunci cine făcea? Mai nou părinții nu prea, de când cu internetul, feisbukul etc. Și te miri că apar minuni gen balena albastră. Subliniez, NU SPUNEAM NIMIC DACĂ POLIȚAIUL ERA ÎMBRĂCAT ÎN CIVIL.

  5. Cineva Răspunde

    Mai terminati dracului. Subiect expirat de mult. Cand nu ai ce scrie, scrii ce apuci! Daca nu depune plangere fata, ce sa ii faca? Nimic absolut… apropo: poate nu i_ati vazut impreuna in oras… 😉 carcotasi de 50 de bani!

  6. Horti Miklos Răspunde

    Oricum e cel mai Gunoi politist…cu toata gasca lui. De la cel mare pana la cel mic.
    Dreptate perfecta Catalin si Y.
    Penalii dracului .
    Jigodii ei ..politistii si cei de la anaf.
    Niste categorii ..nu de oameni…babuini vorba lui Busu. Parazitii societatii ..din păcate

  7. Vecin Răspunde

    Va spun eu, baiatul nu e de vina, a crescut intr-o familie exact asa cum o face pe a lui acum, si culmea e ca mamasa sta si se uita la el cum da intr-o femeie(langa unicarm) fara sa ii pese ca il vede lumea.. Frumos,ce sa zic! Bravo, ca mama!!

  8. Nicoleta Răspunde

    Sa va vedeti de treaba!!! Fiecare cu treaba lui!!! Nemernici!! Lasati oamenii in pace. Invidiosi ce sunteti. Gunoaie! Va dati cu parerea ca sunteti niste frustrati.

    • y Răspunde

      Zici tu? Atunci trimitem pe superpolițaiul ăsta în fiecare luni de dimineață ca să-ți tragă ție o mamă de bătaie. El se mai calmează iar tu îți aduci aminte că ești soție. Era pe domeniu public și era reprezentantul statului. Nu am vrut să scriu organ că începi să te gândești la prostii. Dar aș avea o întrebare către tine. Dacă el nu își respectă statutul atunci noi de ce am mai face-o?

      • Norick Răspunde

        @y : na , ai pus pe gânduri pe domnişoara de mai sus. Până amu’ era cu capul în nisip… 😉

        • y Răspunde

          @norick. Ce să- faci ? Vezi, mai găsești și în sec. XXI din astea la care le place nana pe popou. Eu în 42 de ani de căsnicie nici măcar n-am reușit să ridic mâna la nevastă. De certat m-am certat. Și fii sigur că în fața copiilor am rumegat bine fiecare cuvânt înainte de pronunțare. Că abia așteptau să te taxeze la prima greșeală.

          • Norick

            @y : te cred , aşa este şi în familia mea . Certuri ,înjurări , promisiuni – cât China , dar fără violenţă ! ,-)
            Eu zic , asta fără cultură nu se poate obţine… :-)))

  9. matroz Răspunde

    @y:mai,dar voi sunteti rai a dracului in casnicie…Nu pun emoticoane,banuiesc ca tu ai simtul umorului!

    • y Răspunde

      @matroz. Dar de ce emoticoane? Dacă vreau să spun ceva știu eu să vorbesc, am gură, aia nu e numai pentru mâncat și băut. Nu pun eu emoji, pokemoni și alte prostii japoneze sau ce o fi. Și da, sunt al dracului în căsnicie. Închipuiește-ți că am făcut curte 5 ani la soție, am dus-o la film, concerte, chestii, nu online ca acum.

    • Norick Răspunde

      Eu a scris doar, ca la noi in oras asa se procedeaza… ☺️ ? ? ?

  10. Unu' Răspunde

    O vorbă din bătrâni spune așa:
    Nevasta tre’ fu..tă și bătută! Fu..tă, că dacă nu o f.ți tu, ți-o f.te altu’, iar bătută, dacă nu știi tu de ce, las’ că știe ea!
    No amu, omu nost o fi auzit vorba asta și-a acționat în consecință, cel puțin la partea cu bătutu’!

    @Nicoleta: puiuc, nu trebe să suporți bătaia! Mergi de-l reclamă pe dobitoc! Sau măcar spune-le vecinilor, să știe și ei ce “om” de treabă au prin preajmă!
    Iar eu, decât să-mi bat nevasta, mai bine aplic prima parte a vorbei din bărâni 😉 E mai … practic;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.