Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Sătmăreanul care și-a omorât iubita, comportament deviant în arest. Ambulanţa a intervenit

Sătmăreanul arestat pentru uciderea prietenei sale pare să aibă un comportament deviant în Arestul Inspectoratului de Polițe Județean Satu Mare. Ambulanța a fost solicitată să intervină. Acesta ar fi încercat să se sinucidă. Se pare că bărbatul nu rezistă regimului de detenție, deoarece înainte a trăit doar în lux, iar acest lucru le dă de cap supraveghetorilor. Ambulanțierii i-au acordat sprijin.

Bărbatul, din Livada, a fost arestat în 18 iulie, după ce şi-a omorât iubita şi a ascuns-o în portbagajul maşinii sale.

“În noaptea de 13/14.07.2017, inculpatul, prin lovituri repetate cu pumnul şi cu un corp dur în zona capului, a omorât-o pe numita L.N.J.- cetăţean german, cu care avea o relaţie apropiată. Infracţiunea de omor a fost săvârşită pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare, în maşina aparţinând persoanei decedate. Ulterior, cadavrul acesteia a fost pus de către inculpat în portbagaj iar maşina abandonată sub pasarela care face legătura între străzile Fabricii şi Odoreului din municipiul Satu Mare, loc în care a şi fost găsită de organele de anchetă în seara de 17.07.2017, acestea fiind alertate de dispariţia victimei de către aparţinătorii acesteia. Din probele administrate a rezultat că mobilul omorului a fost generat de starea de gelozie”, au precizat procurorii

2 comentarii

  1. Alin Răspunde

    Acum nu înțeleg… În titlu e prezentata o chestie iar în articol alta chestie…. Serios…. Poate sunt mai prost eu…

  2. pastorta Răspunde

    Genul acesta de fapte,trebuie sa aiba sustinere psihiatrica,psihologica!!!! Nu imediat in arest,fara control!!! Sigur are probleme psihice,si ii trebuie tratament!!! Se vede cu cata cruzime a ucis!!!! Ori il mustra constinta,ori nu realizeaza nimic,si vrea inapoi in libertate!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.