Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

GALERIE FOTO. Sătmărenii, în topul clienților de la Aquaparkul Nymphaea din Oradea. Cum arată complexul

Cu toate că au variante destule, atât în municipiul, cât și în județul Satu Mare, foarte mulți sătmăreni au luat drumul municipiului Oradea și au petrecut sezonul estival la aquaparkul din vestul României.

Potrivit site-ului oficial al Primăriei municipiului Oradea, la un an de la deschiderea Aquaparkului Nymphaea, cel mai mare complex acvatic din vestul României, aquaparkul orădean a avut peste 300.000 de vizitatori, cei mai mulți venind din județele Cluj, Arad, Timișoara, Satu Mare și Maramureș.

Aquapark Nymphaea s-a deschis anul trecut, pe 10 septembrie. Pentru a veni în întâmpinarea vizitatorilor și pentru a le oferi condiții tot mai bune, în decursul acestui an, s-au realizat investiții în dotări, valoarea acestora ajungând la 128.000 euro. De asemenea, a fost înființat pentru aquapark un număr de 129 de locuri de muncă, dintre acestea 93 fiind ocupate, se mai arată pe site-ul oradea.ro.

Sursa oradea.ro

Sursa foto aquapark-nymphaea.ro

 

2 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Județil Timișoara? Serios?
    În altă ordine de idei, poate-poate vor lua exemplu de la orădeni și administratorii celor două ștranduri din sătmar. La noi s-a încercat să se facă ceva, dar nu s-a reușit, decât parțial! Aquastar e departe de a fi numit aquaparc! Pe perioada iernii oferă o gamă foarte redusă de activități acvatice! Mult sub potențial!

  2. ion Răspunde

    Aqua parcul de la Noroieni a SCĂZUT foarte mult în privința IGIENEI, CURĂȚENIEI, anul acesta mulți pacienți cu ciuperci luate de la aqua parc Noroieni, toaletele deseori murdare, prețurile ce au mai rămas mari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.