Ultima actualizare: azi, 11:56

Publicitate

GAL Zona Sătmarului – Apel de selecție a proiectelor pe măsura 6/2B

Proiect finanțat de Uniunea Europeană prin FEADR

Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020

Sub-măsura 19.2 – Sprijin pentru implementarea acțiunilor în cadrul strategiei de dezvoltare locală

 

APEL DE SELECȚIE A PROIECTELOR

Măsura 6/2B SPRIJINIREA TINERILOR FERMIERI

Asociația de Dezvoltare Microregională a Comunităţilor din Zona Sătmarului anunţă lansarea în perioada 13.09.2017 13.10.2017 a primei sesiuni de depunere a cererilor de proiecte pe anul 2017, pentru măsura 6/2B „Sprijinirea tinerilor fermieri” prezentată mai jos:

Numărul de referință al sesiunii cererii de proiecte: M6/2B – 1/13.09.2017

Data lansării apelului de selecție: 13.09.2017

Data limită de depunere a proiectelor: 13.10.2017, ora 14.00

Depunerea proiectelor pentru Măsura 6/2B se va face la sediul Asociației de Dezvoltare Microregională a Comunităţilor din Zona Sătmarului (numit în continuare GAL), Micula, Str. Principală nr.293, jud. Satu Mare, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-14:00

Fondurile disponibile pentru Măsura 6/2B Sprijinirea tinerilor fermier  sunt de 120.000 euro

Sprijinul nerambursabil care poate fi acordat pentru finanțarea unui proiect este de 40.000 euro

Beneficiari eligibili:tânărul fermier” cu vârsta de până la 40 de ani inclusiv (până cel mult cu o zi înainte de a împlini 41 de ani) la momentul depunerii Cererii, care deține competențele și calificările profesionale adecvate și care se stabilește pentru prima dată într-o exploatație agricolă ca șef al respectivei exploatații. Trebuie să se încadreze în categoria microîntreprinderilor şi întreprinderilor mici, având sediul social în GAL Zona Sătmarului: Agriș, Botiz, Dorolț, Halmeu, Lazuri, Micula, Odoreu, Păulești, Porumbești, Socond, Turulung, Vetiș, Viile Satu Mare, Ardud, Livada (jud. Satu Mare), Bicaz (jud. Maramureş): PFA, II, SRL.

Depunerea proiectelor în cadrul sesiunii aferente măsurii se opreşte înainte de ultima zi de depunere, atunci când valoarea publică totală a proiectelor depuse, excluzând valoarea publică totală a proiectelor retrase ajunge la 200% din nivelul alocării sesiunii, cu excepţia primelor 5 zile lucrătoare, când oprirea depunerilor de proiecte nu este condiţionată de atingerea plafonului de 200% din nivelul alocării sesiunii.

Informațiile detaliate privind accesarea și derularea măsurii sunt cuprinse în Ghidul solicitantului pentru măsura 6/2B „Sprijinirea tinerilor fermieri” și în varianta detaliată a Apelului de selecție, elaborată de Asociația de Dezvoltare Microregională a Comunităţilor din Zona Sătmarului, disponibile la sediul GAL în versiune pe suport tipărit şi sunt accesibile pe pagina web www.galzonasatmarului.ro

Solicitați informații detaliate:

Asociația de Dezvoltare Microregională a Comunităţilor din Zona Sătmarului,

Micula, str. Principală nr. 293, jud. Satu Mare, tel/fax: 0261-828542,

e-mail:[email protected] , www.galzonasatmarului.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.