Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Ședința de Consiliu Local, rezolvată în timp record. Zeci de hotărâri, votate în mai puțin de o oră

Ședința Consiliului Local Satu Mare ce a avut loc în această după-amiază a stabilit un record de viteză. În mai puțin de o oră, consilierii locali au aprobat 39 de proiecte de hotărâre. Fără să aibă obiecții, ori să intervină cu specificări asupra proiectelor, consilierii au votat ,,la foc automat”.

Consilierii locali au reușit un tur de forță impresionant, un adevărat record de viteză pentru ședința ordinară. Deși ordinea de zi a fost încârcată, cu 39 de proiecte supuse dezbaterii, ședința a durat mai puțin de o oră. Consilierii au reușit să aprobe, în medie, o hotărâre la mai puțin de un minut.

Hotărâri privind aprobarea documentației unor Planuri Urbanistice Zonale, aprobări de buget, modificări și completări, precum și hotărârea privind dispunerea unei măsuri cu privire la conducerea Clubului Sportiv Fotbal Club Olimpia 2010, toate au trecut fără nici cel mai mic comentariu. Vajnica viteză a consilierilor la ridicat mâna a atras aprobarea punctelor de pe ordinea de zi într-un ritm accelerat.

Chiar și primarul Kereskenyi Gabor a rămas impresionat de viteza cu care au fost aprobate proiectele de hotărâre: ,,Aș vrea doar să vă felicit pentru operativitatea cu care ați parcurs foarte multe hotărâri importante pentru comunitatea sătmăreană. Vreau să vă mulțumesc și se vede că este o muncă de echipă în cadrul Consiliului Local și în cadrul comisiilor de specialitate. A fost o surpriză foarte plăcută, a declarat edilul-șef la finalul ședinței”.

 

2 comentarii

  1. Garuboz Răspunde

    Normal s-o grabit la una mica impreuna cu sefu.

  2. Gheorghe Răspunde

    Oare cati dintre consilieri stiu si ce au votat? Cati dintre ei au si citit proiectele de hotarari?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.