Ultima actualizare: azi, 11:29

Locale

Şoferul mort în accidentul de lângă Viena era din Corund

Şoferul mort în accidentul soldat cu cinci decedaţi şi trei grav răniţi de lângă Viena este originar din satul Corund, comuna Bogdand. Potrivit cunoscuţilor, Costel Ardelean a făcut şcoala generală în comună, după care şi-a continuat studiile în Sărmăşag, judeţul Sălaj, iar după ce şi-a obţinut permisul de conducere a plecat în Germania.

Deocamdată autoritățile nu oferă detalii oficiale, și toate informațiile sunt obținute de către colegi de-ai lui. 

Potrivit surselor PortalSM, pasagerii nu sunt din Satu Mare, ci erau călători din Bucureşti şi judeţe din sudul ţării care se întorceau acasă. Deocamdată se cunosc foarte puţine detalii.

Microbuzul din Satu Mare a fost implicat într-un accident rutier în zona Heiligenkreuz, între Mayerling și Hinterbrühl, cinci pasageri decedând pe loc. Potrivit presei locale, microbuzul de opt persoane a ieşit de pe autostradă, s-a izbit de parapet şi s-a răsturnat. Unele persoane au fost aruncat din microbuz şi au decedat pe loc, altele au rămas încarcerate. Cinci persoane erau moarte şi două grav rănite când au ajuns pompierii.

La faţa locului au ajuns echipaje de pompieri, salvare şi medici, care au preluat victimele şi le-au transportat cu elicopterul la spitale. Se pare că printre victime ar fi şi copii.

Poliția nu a oferit detalii despre identitatea persoanelor din microbuz. Se știe doar că două femei de circa 60 de ani au ajuns la spital în stare gravă fiind transportate de urgență cu elicopterul la spitale din Viena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.