Ultima actualizare: azi, 21:31

Locale

Campanie pentru copiii săraci din Satu Mare. Donează rechizite, haine, încălțăminte

Campania “Pentru copii, pentru școală, pentru noi toți…” pentru ajutorarea copiilor săraci va fi demarată astăzi şi are loc la nivelul întregului judeţului, fiind impliat mai multe instituţii.

Una dintre cauzele importante care determină abandonul școlar este sărăcia. Implicarea comunității – prin donarea de rechizite, haine, încălțăminte, genți de școală etc.- poate facilita accesul copiilor nevoiași la educatie.

“Dorind să avem zilnic toți copiii comunității la școală, demarăm- în perioada 11-21 septembrie 2017- Campania “Pentru copii, pentru școală, pentru noi toți….”.
În acest sens, invităm toti cetățenii județului Satu Mare, în perioada menționată, să se alăture inițiativei noastre, donând unității școlare (cea mai apropiata de domiciliu) oricare din obiectele menționate mai sus.
Acțiunea este inițiată de Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și CJRAE Satu Mare, în parteneriat cu toate unitățile de învățământ din județ.
În paralel cu mesajul pe care vi-l transmit, directorii unităţilor de învăţământ sunt anunţaţi de către inspectorii de management despre iniţiativa conducerii ISJ Satu Mare de a derula această campanie.
Toţi coordonatorii şi profesorii voluntari SNAC sunt rugaţi să se implice în această acţiune!”, a precizat Sinziana Cristea, coordonator judetean SNAC Satu Mare.

 

2 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Săracul limbul românește, ce l-ai pocit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.