Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Țânțaș cere ajutorul Primăriei pentru refacerea fațadei Hotelului Dacia

Beny Țânțaș cere ajutorul Primăriei Satu Mare pentru refacerea fațadei Hotelului Dacia. Anunțul a fost făcut în această dimineață de directorul Direcției pentru Cultură Satu Mare, Zamfir Danciu, în cadrul ședinței Colegiului Prefectural.

Specialiștii au inspectat Hotelul Dacia și au ajuns la concluzia că nu prezintă pericol de prăbușire. Cu toate acestea, trebuie refăcute de urgență acoperișul clădirii, respectiv căile de evacuare a apei.

Țânțaș spune că există o lege, implementată anul trecut, care permite municipalității să intervină la refacerea fațadei Hotelului Dacia.

De asemenea, șeful Direcției pentru Cultură, Zamfir Danciu, cere ca meșa care acoperă fațada hotelului să fie dată jos, deoarece este ancorată de ornamente, iar acestea pot fi distruse.

13 comentarii

  1. y Răspunde

    Na, hai că asta-i bună! Da nesimțit mai e! După mizeria asta de proces și după ce și-au bătut joc de clădire și de oraș. Eu în locul primarului aș da bani dar cu condiția transcrierii imobilului pe administrația locală.

  2. Aaaa Răspunde

    Da ce sa intmplat osan ghertoi nu mai ai bani???Da cere de la Gyula palgarmester Vetis el tea rezolvat….

  3. Marius Răspunde

    Zamfir Danciu e contabilul Directiei pt Cultura nu director!!! Fata sau baiat ce ai scris articolul, banuiesc ca esti recent angajat la portalsm, insa nu iti trebuie facultate sa iti dai seama ca atunci cand mergi undeva, notezi exact detaliile, mai ales daca il citezi pe cineva.

  4. dan tordoi Răspunde

    Nu stiu de ce, dar am asa o senzatie ca tot ce se intampla in ultimele zile cu Hotelul Dacia, ascunde ceva.. sau prevesteste ceva.

  5. SANTA CLAUS Răspunde

    NICI UN AJUTOR LA NERUSINATUL ASTA…….PUSCARIA S-O MANANCE

    • y Răspunde

      Bună dimineața! A fost condamnat și deja e liber! Iar prejudiciul stabilit de experți care trebuia plătit de el a fost anulat în apel. Așa că putem să ne lingem toți pe bot și să înghițim mult și sec. Minunată Românie în care trăim!

      • Norick Răspunde

        @y : asta se numeşte “pactum”. ☺️ ?
        (van az a pénz, amitől korpásodik a hajad)
        Sunt bani, pentru care.și părul tău e plin(ă) cu mătreață. ☺️ ☺️ ☺️

  6. Sile Răspunde

    La cine trebuie sa dau spaga sa pun eu mina pe Dacia?

  7. Teodor Răspunde

    Satmareni cu mic cu mare sunt legati sufleteste de aceasta cladire ca si de centrul orasului.De la ceasul electric pana la Dacia mai apucam un sentiment de Ok, parc ingrijit,o catedrala impunatoare,terase animate, forfota pestrita .Sinistra si impunatoarea Dacia ne tae respiratia la toti care trecem pe acolo,deoarece amintirile : o masa cu parintii nostri,banchetele de bacalaureat ,nuntile noastre si multe alte evenimente ne fac sa ni se sranga inima . Intrebarea mea catre cei care au fost primii artizani ai acestui dezastru d_ul Szabo si Riedel Rudolf edili ai acestui oras ce simt cand trec pe acolo inclusiv d_ul Ijes.Proprietarii acelui imobil sunt santmarenii pentru Tantas cred eu este un loc de parcare in centru pentu unul dintre Bentley_uri.Indiferenta naste monstri” Atitudine, sa ne intalnim cat mai multi in fata la Dacia pentru a ne face auziti

  8. Academicianu Răspunde

    Parc ingrijit….recomand sa nu mai fumezi chistoacele aruncate de petrecareti pe jos, iti dau tot felul de halucinatii….cum e aceea cu parcul ingrijit. Pai inca n-au fost in stare sa demonteze tzeapa aceea de la nu stiu ce sarbatoare de Sf Martin, si tu vrei sa amenajeze aleile si alte vise d-astea.

  9. Micro33 Răspunde

    Ce porc!

  10. satmarean Răspunde

    Da, da indiferența naște monștri! La fel și interesele…!

  11. GB Răspunde

    Amenzi, amenzi, amenzi
    Până Dacia o pierzi,
    Şi din om cu mult tupeu
    O să rămâi doar cu-n leu.

    Mama ta de parvenit
    Ne-ai jignit şi umilit,
    Ai distrus parte din noi
    Şi-ai rămas tot un ciocoi.

    D-zeu să nu te uite
    Când îi ceri să te asculte,
    Să-ţi reţină loc în iad
    Că-ţi doresc bine şi cald.
    “Mă închin”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.