Ultima actualizare: azi, 15:10

Locale

Descinderi la depoul Satu Mare, în cazul furturilor de combustibil

O echipă a Corpului de Control al CFR Călători a descins miercuri dimineață, împreună cu polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj din cadrul Direcției de Poliție Transporturi, la depourile Satu Mare, Cluj și SELC Jibou, în baza ordonanței procurorilor dată în Dosarul nr. 2707/P/2017 privind furturile de motorină, pentru ridicarea unor înscrisuri cu privire la situațiile de alimentare cu combustibil în afara programului, scrie secundatv.ro.

“În data de 04 septembrie a fost dispusă de către organele de cercetare penală începerea urmăririi penale pentru infracțiunea de delapidare și fals intelectual în urma sesizării conducerii CFR Călători privind alimentarea, chiar și peste capacitatea rezervoarelor, a materialului rulant de tractiune de pe raza SRTFC Cluj în afara programului, în perioada ianuarie 2016 – iulie 2017”, precizează CFR Călători.

Reprezentnații companiei asigură că la nivelul activității companiei “s-au realizat încă de la începutul anului trecut mai multe asemenea acțiuni, cu scopul de a STOPA furturile, și vor continua la nivel naţional, în toate locațiile feroviare”, mai precizează cei de la secundatv.ro.

Dosarul de la Timișoara pe acest subiect este în curs de finalizare, prejudiciul fiind de peste 7.5 milioane lei.

Este absolut necesar să stopăm aceste practici care păgubesc compania. Pasagerii noştri merită respect, iar respectul presupune grija față de bunul și de banul public”, a declarat Iosif Szentes, directorul general al CFR Călători, citat de secundatv.ro.

Sursa secundatv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.