Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

Trei tineri din Baia Mare, hoți de mașini, prinși în timp ce acționau în Satu Mare

Trei tineri din Baia Mare au fost reținuți de polițiștii sătmăreni după un apel la 112 în care a fost sesizat faptul că cei trei au fost văzuți forțând ușile autoturismelor parcate pe strada Ion Vidu.

La data de 02.09.2017, în jurul orei 01.45, un tânăr de 18 ani din Satu Mare a alertat poliția după ce a surprins mai multe persoane care forțează ușile autoturismelor parcate în zona în care locuiește.

Reacționând cu operativitate, polițiștii sătmăreni au identificat trei tineri din Baia Mare, cu vârste de 18, 22 respectiv 25 de ani, pe care i-au reținut pentru 24 de ore, bănuiți fiind de tentativă la furt calificat, cercetările urmând să continue cu aceștia în stare de libertate.

Sursa IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. Cali Gyula Răspunde

    Probabil, după ce or fi consumat vreo două trei flacoane de bere ”Noroc” la ”marele festival La Dam Bury” ”oaspetii” băimăreni au rămas fără ”cash” si s-au gandit sa facă rost de ceva ”mălai”…”Norocul” lor că sătmărenii,oameni generosi, le-au oferit ”cazare si masă” !!La bulău !Problema lor acum e că s-ar putea să nu prindă live ”sărbătoarea castanelor”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.