Ultima actualizare: azi, 14:40

Locale

Un copil de 10 ani, prins între două mașini după un accident frontal

Neatenția l-a costat scump pe un cetățean din Iași. Acesta, conducând pe drumurile județului Satu Mare, a pierdut controlul volanului și s-a izbit de o mașină parcată la marginea drumului. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a unui tânăr de 20 de ani și a unui minor de 10 ani.

La data de 01.09.2017, la ora 21.30,  un conducător auto de 40 de ani din comuna Butea, județul Iași, a condus autoturismul proprietate privată pe raza localității Petin, și pe fondul unor preocupări care i-au distras atenţia de la condus, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a  intrat în coliziune cu un autoturism staţionat în afara părţii carosabile.

Impactul s-a soldat cu avarierea celor două autoturisme, dar și cu rănirea ușoară a unui tânăr de 20 de ani, aflat pe scaunul din stânga față în autoturismul staționat și a unui minor de 10 ani,  aflat în calitate de pieton lângă același autoturism.

Conducătorul care a provocat incidentul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, totodată a fost condus la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare pentru recoltarea mostrelor biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa IPJ Satu Mare

2 comentarii

  1. mun Răspunde

    accident frontal???????? ce legatura are titlul cu ceea ce scrie inarticol? vai de capul vostru.

  2. Unu' Răspunde

    “s-a izbit de o mașină parcată la marginea drumului” ?!?! Unde sunt parcări în Petin?
    Sau iar scrieți ce credeți voi că s-a întâmplat?
    Corect ar fi fost: s-a izbit de o mașină OPRITĂ la marginea drumului!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.