Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

VIDEO. Fântână arteziană involuntară. ,,Dorel” a spart o conductă de apă

Dorel revine în peisajul sătmărean cu o nouă gafă. Personajul despre care vorbim este, de această dată, un muncitor al firmei care construiește parcări în cartierul Micro 17 și care, într-un moment de euforie, a turat excavatorul și a intrat mult prea adânc în pământ, până a atins și a spart o conductă de apă.

De aici și până la crearea unei adevărate fântâni arteziene nu a fost decât un pas. Apa s-a ridicat la câțiva metri buni, însă jetul a fost oprit imediat. Cei de la Apaserv sunt așteptați pentru a remedia situația.

3 comentarii

  1. x-ulescu Răspunde

    Nu stiu cum sa hotarit si proiectat parcarile astea.
    In curtea blocului unde sunt cabinetele medicale ale lui Coica ( fara legatura cu dansul ) , acum sparg betonul turnat , este gros de circa o jumatate de metru , curtea blocului a fost betonata de ,,comunisti ”
    dar era in stare buna .
    Parerea mea de nespecialist, oare nu era suficient sa puna borduri si sa toarne un strat subtire de asfalt ?
    Cred ca se faceau ceva economii ,

    • Norick Răspunde

      @x-ulescu : Sa stii , ca si eu sunt cu aceasi parere . Frate , cat efort baga astia de a sparge betonul ala comunist nu vezi numai in filme. Nici bomba nu scoate de acolo , dar noi incercam , crapam cu chin-cu vai si apoi aducem ceva pietris scump de cine stie unde . Da-i nota ! Cat timp se chinuie pentru a scoate fundatia veche din pamant s-ar putea asfalta tot cartierul de 2 ori… :-)))

  2. y Răspunde

    @norick. Trebuie pusă întrebarea cine face lucrarea. Până nu înțelege onor primăria că suntem prea săraci ca să aruncăm cu bani aiurea până atunci nu o să fie orașul ăsta pus la punct în veci, sau cel puțin cât de cât în ordine. La noi acum doar se schimbă din 4 în 4 ani firma preferată. Din păcate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.