Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Street Music Festival, cea mai de succes ediție. V-a plăcut?

Ediția cu numărul patru a Street Music Festival s-a încheiat cu succes duminică, 17 septembrie la Satu Mare.

Putem spune că evenimentul a ajuns la un nivel ridicat de ceea ce înseamnă a fi internațional pe planul festivalurilor autohtone. Timp de trei zile, Satu Mare a fost una dintre capitalele Europei în rândul festivalurilor de muzică stradală, spun organizatorii.

Artiștii stradali au sosit din 7 țări diferite, cum ar fi Italia, Ungaria, Bulgaria, Peru sau Irlanda. Una dintre cele mai importante misiuni ale evenimentului este de a atrage cât mai mulți turiști în oraș, lucru care s-a și întâmplat anul acesta.

Succesul festivalului îl constituie feedback-ul sătmărenilor, cărora începe să le placă din ce în ce mail mult ce se întâmplă în oraș în aceste trei zile. Sunt mulțumiți de ceea ce văd, vor ca festivalul să continue și în anii următori. Am reușit să mergem în direcția pe care ne-am propus-o la începutul organizării: festivalul trebuie să aducă noutăți orașului de la an la an. Motivul #ilovesatumare s-a transformat în anul 2017 în #madeinsatumare, festivalul nostru de stradă fiind unic în România.

CeZar, artistul tânăr român stabilit la Dublin a cucerit juriul și a câștigat marele premiu al concursului muzicienilor. Pe locul doi s-a clasat trupa X-Ray Band din Bulgaria iar pe locul trei italianul simpatic Lorenzo Galli, care a stârnit multe zâmbete pe fețele oamenilor. Pe lângă cele trei premii juriul a ales și un premiu a tinerelor talente sătmărene câștigat de trupa The Light, iar publicul și-a ales favoritul pe pagina de Facebook, în cadrul concursului de like-uri, el fiind Alex Torres, din Peru.

Invitatul special al festivalului, președintele juriului a fost Muraközy Péter, directorul Festivalului Muzicii de Stradă din Veszprem și directorul de program al festivalurilor Sziget și Volt din Ungaria.

Le mulțumim tuturor sponsorilor și partnenerilor, care au ajutat ca această ediție de festival să devină un succes sătmărean!

Evenimentul este sustinut de Consiliul Județean și Primăria Municipiului Satu Mare. Sponsor Principal este DRAXLMAIER Group, sponsori: ZES Zollner Electronic, Transpink, Gotec Rom Parteneri: GerBog, Bistro Ciocarlia, Edmeea Trans, Sara Flower, partener technic: PRO Music Stage.  Partener media principal: Agerpres.

Organizatorii plănuiesc deja ediția din 2018 a festivalului! Pentru mai multe informații urmăriți pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/streetmusic.ro/.

Sursa Organizatorii Street Music Festival

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.