Ultima actualizare: azi, 12:35

Locale

Anchetă penală în desfășurare în cazul sătmărencei care s-a trezit cu credit

Cazul sătmărencei din Carei, plecată în Italia din anul 2009, și care este executată silit pentru un credit pe care susţine că nu l-a luat a ajuns în atenția CAR CFR Cluj. ”Societatea noastra este cea care a fost înșelată și căreia i s-a produs o pagubă”, au precizat reprezentanții CAR CFR Cluj, citați de gazetaromaneasca.ro.

,,Urmare a sesizarii doamnei Maria Oprea, cu privire la faptul ca dansa nu ar fi semnat contractul de imprumut din data de 19.03.2014 va facem cunoscut ca au fost sesizate organele abilitate pentru cercetarea unor posibile fapte penale.

Dincolo de situatia neplacuta in care se gaseste atat persoana care apare la rubrica titular al contractului de imprumut, cat si celelalte parti, in situatia in care se va stabili ca datele contractului nu sunt reale, societatea noastra este cea care a fost inselata si careia i s-a produs o paguba.

Convinsi de faptul ca orice persoana are dreptul la libertatea de exprimare, insa libertatea de exprimare nu trebuie sa prejudicieze imaginea nici unei persoane, am gasit de cuviinta a inainta prezentul drept la replica.

Cu deosebita consideratie si in speranta ca adevarul va iesi la iveala cat mai repede, apreciem daca veti publica prezentul”, se arată în dreptul la replică al celor de la CAR CFR Cluj.

Sursa – gazetaromaneasca.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.