Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Noul mall din București, în faliment înainte de a fi deschis. NEPI, implicat

Proiectul centrului comercial Victoria City, pregătit de mai mulți ani spre a fi construit în București a întârziat fără explicații, iar acum a intrat în faza falimentului. Dezvoltatorul mall-ului a intrat în faliment, iar terenul pe care urma să fie deschis mall-ul a fost scos la vânzare cu aproape 24 de milioane de euro, scrie profit.ro.

Complexul comercial a fost anunțat pe piață încă din 2011, urmând să fie dezvoltat de firma Vic City, în parteneriat cu New Europe Property Investments (NEPI). La momentul lansării proiectului, în 2011, a fost anunțat că NEPI a depus într-un cont escrow 5 milioane de euro, sumă care însă îi va fi returnată dacă acționarii nu agreează afacerea.

Din documentele analizate de Profit.ro rezultă că NEPI Rockcastle și-a retras sprijinul, iar Vic City nu a mai putut restitui din creditul bancar și nu a reușit să mai dezvolte centrul comercial Victoria City. Terenul pe care încă din 2011 era anunțat un nou mall al Bucureștiului a fost scos la vânzare pentru 23,9 milioane de euro.

Sursa – profit.ro

 

 

3 comentarii

  1. Pop Ioan Răspunde

    S-a razgindit ca are nevoie de bani pt Satu Mare.

    • Badea Gheorghe Răspunde

      Între timp, NEPI a construit la București unul dintre cele mai mari mall-uri din Europa, Mega Mall!

      Stați liniștitți, mall-ul se va construi!
      Cei de la Buda-Small, plazza lu’ pește mereu gol, au motive serioase să panicheze, pierd cam 4 magazine mari (principalele ancore)!

  2. giovanni Răspunde

    Le trebuie banii la satu mare sa dea mita la primar si la uficiu cadastru sa taie copacii plantati sigur nu de ei sa strice la oameni aspectul caselor si sa faca sens giratorii cu trotuar si soseaua pana la oameni in casa.(toate ar trebui să dea faliment.) Ar trebui să facă spitale si parcuri cu spatii verzi pt copii nostri nu sa mai distrugă si printul ce a mai rămas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.