Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Copil mort la Negrești-Oaș. Medicii au refuzat să facă cezariană

Caz de necrezut in Negresti-Oas. O gravida in 9 luni a adus pe lume un copil mort dupa ce medicii din maternitatea de acolo au lasat-o sa zaca o noapte intreaga, in dureri cumplite, in loc sa-i faca cezariana. Motivul pentru care nu au operat-o este incredibil. Maternitatea nu avea anestezist noaptea. 

Tanara de 24 de ani a fost trimisa cu o ambulanta la Satu Mare, dar pentru prunc a fost prea tarziu. Pe drum spre spitalul din Satu Mare, insa, copilul  a murit in pantecele mamei.
”Medicul mi-a spus: mama, ia-ti copilul daca nu vrei sa moara, sau vrei sa se nasca un copil mort? Asta mi a spus medicul nervos, cand l-am intrebat de ce nu ii face cezariana aici.Si la un moment dat zice nu avem anestezist!”  a povestit mama pentru Kanal D.
”Spitalul din Negresti nu are medic anestezist dupa masa si noaptea. Nu sunt garzi de medic anestezist si nu se poate opera. Medicii anestezisti stau in Satu Mare, amandoi. Daca pacientul are nevoie urgenta se cheama ambulanta si se duce la Spitalul de Urgenta din Satu Mare” a spus un medic ginecolog din maternitate.
Sursa foto – Kanal D

11 comentarii

  1. Cali Gyula Răspunde

    Asta e romania secolului 21 !! Ne pretindem europeni insa conditiile din romania sunt departe chiar si fata de cele din Somalia !!Asta am castigat in 1989,cativa chiaburi care au pus mana pe tara,care isi vindeca bolile in spitalele din strainatate ,chiar si cu o simpla operatie fug la AKH,ca nu cumva sa puta a spital romanesc !Bietul roman de rand,daca nu moare de incompetenta medicilor, moare din cauza infectiilor nozocomiale,adica din cauza mizeriilor intraspitalicesti !Rusine,rusine, rusine !!Sunt total de acord cu cei care nu ne vor in Schengen,pentru ca suntem o tara mai ”urat mirositoare” decat una din lumea a treia !!

  2. abc Răspunde

    Off, off! Nu a zis nimeni la tinereii ăștia că și la Fehergyarmat e spital mai bun ca la Satu Mare. Sunt o grămadă de copii și români, și slovaci și ucraineeni care s-au născut acolo frumos cu programare cu naștere provocată.

  3. parearea mea Răspunde

    Medicul de garda trebuie tras la raspundere. Nu a trimis la timp la Satu Mare gravida. De ce???

    • Stefi Răspunde

      Nu trebuie tras la raspundere!!!Mai mult ca sigur l-au deranjat tinerii ca l-au trezit din somn!O sa-l traga Cel de Sus!Sa speram de prostata sau de colon!

  4. vig linda Răspunde

    Nemernici de oameni saraca mama poarta 9 luni copilul si din cauza prostilor moare doamne doamne ;(

  5. SANTA CLAUS Răspunde

    Dupa investigari o sa reiasa ca decedatul (copilul) a fost vinovat …..
    PUTEM SA NE MANDRIM CA SUNTEM ROMANI IN SEC 21…..BRAVO RAMANIA , ASA MAI DEPARTE !!!!!!!!

  6. M Răspunde

    Lumea merge la Fehergyarmat daca vor ca totul sa mearga bine.

    Da daaa acolo la unguri, da daa la aia pe care ii injurati fratilor, dar totusi le folositi autostrazile, magazinele, spitalele si baile (wellnes).

    imi pare foarte foarte rau pentru acest cuplu si mai ales pentru mamica, s-a chinuit 9 luni, iar apoi democratia romana i-a ucis copilul, familia! Pentru stat va fi doar un numar, un plus la statistica, dar pentru aceasta familie va fi o durere imensa toata viata!!!

  7. pastorta Răspunde

    O adearata drama! Acesti medici sa plece pt ca si asa nu sunt cand ai nevoie de ei!!! Referitor la conditiile din ungaria,am auzit numai de bine! Referitor la unguri,eu personal am tot respectul pt ei,sunt minunati,daruiti meseriei de medic,iar in multe situatii romanii au de invatat de la ei!!! Nu amestecam pe agitatori si politicienii care isi urmaresc interesele proprii,si carora le-ar prii ca intre noi romanii si ungurii sa fie scandal!!! Asa ca mai avem mult pana vom avea conditiile de la unguri din spitale!!! Ori conducerea spitalului ori medicul urgent destituit!!!

  8. baiat de UE Răspunde

    Cu aceste lucruri sa se laude zambaretii care fac naveta la Strasburg si Bruxelles.Cum trateaza legislatia UE astfel de lucruri? Cate demisii va atrage aceasta crima? Stati linistiti, dupa doua -trei zile de balbe prin presa acest suflet nevinovat va fi uitat…, mai putin de cei care au vrut sa-i dea viata, dar au avut ghinionul sa traiasca in tara care zice ca este membra UE si NATO.Sarmana.

    • parearea mea Răspunde

      Ai dreptate cand zici ca a fost o CRIMA!!! Medicul care nu a trimis gravida la Satu Mare este un criminal. Ce merita?

  9. florin Răspunde

    Daca un politist da o palma la un scandalagiu este cercetat penal si dat afara. Medicii de ce sunt lasati in pace pentru lucruri mult mai grave? Sa se ia masuri ca sunt si altii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.