Ultima actualizare: ieri, 22:20

Locale

Două clanuri de ţigani s-au bătut chiar în faţa Poliţiei din Satu Mare

Bătaie generală în această după amiaza chiar în faţa sediului Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare de pe strada Cuza Vodă. Conform poliţiştilor, două clanuri de ţigani s-au întâlnit în faţa Poliţiei şi pur şi simplu s-au luat la bătaie. Se pare că între acestea existau neînţelegeri mai vechi.

Poliţiştii au ieşi din sediu şi i-au mobilizat pe aceştia, în total 12 persoane fiind duse în sediul Poliţiei pentru audieri. Deocamdată nu se ştie de la ce a pornit totul şi ce se va întâmpla cu bătăuşii.

Ei sunt cercetaţi penal pentru lovituri și alte violențe, existând posibilitatea să fie reținuți.

Se pare că între cele două clanuri au mai fost bătăi.

4 comentarii

  1. Insp.Clouseau Răspunde

    Asta ca sa demonstreze ca ii doare exact in ”fus” de politie si de autoritati !!Iar daca iei atitudine, niste dobitoci ”destepti”, te acuza de discriminare si rasism,mai ales cei care se dau ”jurnalisti” !!

  2. Trist Răspunde

    Ce păcat că nu s-au omorât

  3. Pastorita Răspunde

    Ei nu respecta si nu dau doi bani pe legile noastre!!!! Daca ar fi facut romanii asa ceva,imediat apareau masinile cu mascati!!!! Daca nu se iau masuri contra acestor manifestari de “salbatici” va fi mai rau!!! Sa le dea amenda plus munca in folosul comunitatii!!! Rade toata Romania de Satu Mare!!!! Rusine!!!

  4. Undu Răspunde

    Clanurile Bia şi Leleți !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.