Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Emoție și energie la aniversarea de 20 de ani, la PrimaGYM

Porțile marelui eveniment PrimaGYM s-au deschis tuturor iubitorilor de sport. Alături de echipa PrimaGYM și invitații săi, ziua de luni a avut parte de mișcare, sănătate, încredere și prietenie. În exclusivitate la PrimaGYM Satu Mare au venit antrenorii: Bianca Niste, Loredana Matioc, Laura Dudaș, Mara Buzatu și Andrei Chirilă care au susținut masterclass-uri pentru sătmăreni. Intrarea fiind liberă, sătmărenii au avut ocazia de a încerca antrenamentele de tip bodyART, deepWORK, Zumba, Spinracing, Spinning, fitness. Ca noutate în domeniu a avut loc cel mai nou antrenament funcțional, denumit STRONG, la care antrenorii au provocat audiența la exerciții intense ce au necesitat concentrare și ambiție.

Ziua porților deschise de la PrimaGYM a fost încununată cu intense emoții pentru antrenori. La acest eveniment s-au marcat cei 20 de ani de existență a Centrului de aerobic, cycling și fitness PrimaGYM, ani în care munca susținută și dedicarea asupra sportului au depășit granițele urbei noastre, PrimaGYM ajungând să fie prima școală de bodyART și deepWORK din România, concepte mondiale care incită și uimesc în continuare.

În cei 20 de ani de activitate, PrimaGYM a devenit o familie pentru clienții săi. Fiind unul dintre primele centre de sport din Satu Mare, PrimaGYM a reușit să devină mai mult decât fitness, a devenit o adevărată familie, numeroasă, ambițioasă, puternică și sănătoasă. Fiind în permanență motivați au reușit să facă oameni fericiți, tocmai datorită atmosferei amicale și dedicația echipei.

Vreau să-i felicit pe toți cei care au ales un mod de viață sănătos și acum sunt alături de noi. Suntem fericiți că împărtășim aceleași valori și datorită lor suntem mai buni și tindem spre mai mult și mai bine”, a declarat Ilyes Ilona, mastertrainer deepWORK, fondator PrimaGYM.

Acesți ani cu PrimaGYM au fost o provocare… și provocarea continuă”, a spus zâmbind Szolosi Rita, antrenor de spinracing.

”PrimaGYM a avut performanțe în acești ani în care putem spune, cu sinceritate, au adus satisfacție. Suntem prima școală din România de bodyART și deepWORK, iar munca și sacrificiile pe care le-am făcut au meritat. Performanțele antrenorilor instruiți de noi, recunoașterea noastră profesională pe plan internațional întorc înzecit cu satisfacție toată strădania de a fi mai bun. Acești ani înseamnă foarte mult pentru colega mea, Ilona (n.r. Baby) care nu a renunțat la visul ei și alături de care am pornit pe un drum de la care nu mă voi abate”, a mărturisit emoționată Simona Niste.

La mulți ani, PrimaGYM!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.