Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

FOTO. Accident grav pe Lucian Blaga. O maşină, răsturnată

Un accident grav a avut loc în urmă cu câteva minute pe b-dul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare.

Conform primelor informaţii, în eveniment au fost implicate două autoturisme, unul dintre ele rămânând răsturnat în şanţ. Se pare că o şoferiţă nu s-a asigurat corespunzător când a ieşit din curte, fiind lovită de un alt autoturism condus de un bărbat.

La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD pentru acordarea de îngrijiri medicale. În maşina răsturnată se afla o familie tânără, mama, tatăl şi copilul de câteva luni. Mama şi copilul au fost transportaţi a spital.

Poliţia efectuează cercetări pentru a stabili cum s-a petrecut totul.

Vom reveni cu detalii.

Sursa Foto: Info Trafic Satu Mare

7 comentarii

  1. Alex Răspunde

    Buna sunt cel care a scos copilul din masina. Tipul cu pasatul m-a depasit si pe urma s-a lovit de doamna cu loganul , domna vroia sa intre in curtea sa nu iesise. Euu aveam tepomatul pornit la 80 tipul cu passatul a trecut glont pe langa minem. Iar doamna cu loganul stationa pe partea dreapta si brusc a virat stanga. Normal domna e de vina , dar si sa conduci cu asa viteza cu un bebelus pe bancheta din spate mi se pare o iresponsabilitate maxima. Noroc ca toti sunt bine.

    • a-b-c Răspunde

      Si tu cand ai scos copilul de cateva luni afara te-ai asigurat ca nu are traumatism la nivelul gatului?
      Sau ai asigurat toate conditile ca acesta sa fie cat mai imobil cand il misti?
      Nu de alta dar poate nu doar doi au gresit, poate este si un al treilea care vine si mai face si morala despre inconstienta, inresponsabilitatea si prostia unora.

      Daca viitoare sa nu mai faci pe viteazul ca poate o patesti.

      • iarasi Răspunde

        Ma lasi? si daca autoturismul ar fi luat foc?
        Atat de buni sunteti la dat lectii din spatele calculatorului…DIn modul in care te exprimi esti convins ca nu a avut in vedere aspectele mentionate. Si daca le-a avut? Unii nu ar trebui sa aiba acces la internet….

        • a-b-c Răspunde

          Am pus semnul intrebari? Se pare ca da, iti cam dai seama ca nu sunt 100% convins daca am pus o intrebare. Asa cum nu sunt 100% convins ca scaunul copilului era pozitionat invers sensului de mers sau daca salvatorul stie care sunt riscurile https://www.youtube.com/watch?v=Sg5i9YInU64

          Sa-mi trag una, poate sa isi rupa gatul daca ii pozitionat cu fata spre sensul de mers si sansele sunt cu 90% mai mari. Incredibil!!

          Atata timp cat nu ai competente in astfel de situatii mai bine stai si astepti sa vina ambulanta.

          P.S. @Iarasi nu imi explici care ii faza cu “doamna a gresit” ca sunt inapt mental? Din ce am inteles pot sa gonesc pe drum cu prioritate cu 100km/h in C2, M17, M16, M15 unde limita ii 30, sa omor vreo doi trei si in final sa scap nevinovat. Neacordarea de prioritate surclaseaza si sterge incalcarea limitei de viteza legala? Si nu doar din punct de vedere legal vreau sa imi zici ci si din punct de vedere moral sau daca mergi des la biserica din punct de vedere crestin.

  2. iarasi Răspunde

    eu ma refeream strict la partea cu socsul copilului din masina. La partea cu impartitul vinei nu ma pronunt, nu am destule elemente.

  3. Parere Răspunde

    In tara romaneasca niciodata nu se pune problema de viteza in caz de accident ci in primul rand de cine nu a acordat prioritate ceea ce nu mi se pare corect. A fost si cazul in care in fata Real-ului pe vremea aceea a venit dinspre Petrom un individ cu peste 100 km /h si se discuta de neacordare de priritate de acel conducator care vroia sa intre in parcare la Real atunci inca nu era sens giratoriu iar urmarile au fost grave pentru ca pasagerul de langa soferul care nu a acordat prioritate a zburat din masina (si a murit la scurt timp dupa accident) ceea ce nu cred ca era posibil daca se circula cu viteza legala.

  4. Eu Răspunde

    Multumesc color care ne-a ajutat sa iesim din masina. Dar nimeni nu a scos copilu. Ia fost dat in brate de catre mama lui. Nu mai tot contraziceti fara rost. Cat despre alte lucruri lasatii oameni in pace. Au scapat cu toti teferi si asta e cel mai important

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.