Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Cruzimea umană, fără limite. Zeci de câini chinuiți la Satu Mare

Nenumărați câini fără stăpân și care își duc veacul pe străzile municipiului Satu Mare devin de foarte multe ori ținta unor oameni pentru care prezența unor astfel de animale neajutorate le provoacă ură și dispreț. Zeci de patrupezi sunt loviți și chinuiți pentru simplul fapt că nu au avut norocul să aibă stăpân. Singuri, fără apărare și lihniți de foame și de sete, bietele animale îndură sistematic furia unor bestii cu chip de om.

Asociația FreeLife Satu Mare este cea care sare în ajutorul câinilor suferinzi, însă, de multe ori, din cauza personalului scăzut și a numărului de voluntari din ce în ce mai scăzut, nu toate patrupedele reușesc să își facă loc la adăpostul asociației.

Reprezentanții Asociației FreeLife fac un apel către sătmărenii care ar putea da o mână de ajutor în vederea salvării câinilor neajutorați: ,,Avem foarte multe cazuri zilnic, dar suntem foarte puțini și am avea nevoie de mai multe persoane, voluntari…Zilnic sunt cazuri de maltratare și abandon, noi facem eforturi foarte mari, dar e prea puțin. Nu avem locuri, nu putem prelua fiecare caz. Dacă ne-am mobiliza mai mulți ar fi mai ușor, am putea face mai mult”, este mesajul disperat al asociației.

 

 

11 comentarii

  1. Mirel Răspunde

    Săriți în ajutor la animale care de multe ori atacă oameni si chiar omoară copii si adulți si lăsați sa moară de foame copii ai nimănui, orfani de care nu se îngrijește nimeni de ei să le ofere o coajă de pâine.

  2. ? Răspunde

    Tu ce faci boule?da-le tu o coaja de pâine!

  3. Ardelean Răspunde

    Sper mirele, pentru binele lor, sa nu ai copii.. . Nu-ti e mai simplu sa nu faci rau, daca tot nu poti face bine?

  4. Una Răspunde

    Prindeți-i pe toți oameni buni şi duceți-i la Pufi în Carei. Vă aştept

  5. Unu Răspunde

    Sau la Freelife în parcul industrial. Haideți.

  6. Cățel Răspunde

    Io le duc un sac de grăunță.

  7. Adrian Ferdinand Răspunde

    d-asta nu mai putem noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.