Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

GALERIE FOTO. Mall-urile NEPI: bijuteriile impunătoare cu branduri celebre și divertisment pe măsură

NEPI (New Europe Property Investments), fondul sud-african de investitii care detine mai multe mall-uri si cladiri de birouri în Romania și care urmează să ajungă și la Satu Mare se laudă cu un portofoliu impresionant de branduri.

Cu o sumedenie de centre comerciale pe care le gestionează atât în România cât și în mai multe țări din Europa, precum Croația, Slovacia și Cehia, cei de la NEPI au știut mereu să vină în fața clienților cu oferte dintre cele mai rafinate, reușind să acapareze unele dintre cele mai mari branduri din lume.

Cei de la NEPI au parteneriate de colaborare cu mărci de renume mondial precum Tom Tailor, Starbucks, McDonald`s, EY, Cinema City, Marks &Spencer, Tommy Hilfigger, Sinsay, H&M, PWC, Mango, KFC, WIPRO, New Yorker, Zara, Novartis, Sandoz, C&A, Kingfisher sau Peek Cloppenbrug.

De asemenea, brandul internațional și extrem de apreciat de publicul larg, Bershka, se regăsește în mall-urile sud-africanilor, iar asta nu e tot. NEPI a adăugat de fiecare dată la ofertele existente, alte tentații pentru clienți. Așa s-au născut colaborările cu  C&A, Intersport, Pepco, Takko Fashion, Secuiana, Textil Market, Orsay, Neo Fashion, Gatta, Otter, CCC, Deichmann, Benvenuti, Marelbo, Beauty Mania, Noriel, Bebe Ardealul, Pickaboo, Paradisul Copiilor, Altex, Germanos, Vodafone, Orange, Inmedio, Kendra, Splend’or, Aco Market, Animax, Top Shop, Service Minut, Cador, Nick Shop și Smith&Smith.

Cu noul Shopping City NEPI, Sătmarul poate lua fața multor orașe importante din țară, brandurile care se regăsesc în portofoliul sud-africanilor fiind peste cele care se regăsesc în cele două mall-uri importante din Cluj-Napoca. Mai mult decât atât, pe lângă brandurile celebre, Shopping City Satu Mare va completa oferta de agrement a orașului, adaugând o locație comercială cu multiple opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber, printre care și un cinematograf modern, dotat cu cele mai noi tehnologii ce vor oferi vizitatorilor oportunitatea de a viziona cele mai recente și populare producții cinematografice. De asemenea, centrul comercial va beneficia de un food court generos cu o zonă specială de terasă și o diversitate de restaurante, locații fast food și cafenele pentru toate gusturile.

Centrele comerciale pe care le gestionează NEPI în România: Mega Mall (București), City Park (Constanța), Promenada Mall (București), Shopping City Sibiu, Shopping City Timișoara, Iris Titan Shopping Center (București), Shopping City Deva, Brăila Mall, Shopping City Galați, Vulcan Value Centre (București), Pitești Retail Park, Shopping City Ploiești, Piatra Neamț, Târgu Jiu, Severin Shopping Center și Aurora Shopping Mall (Buzău).

Mall-urile NEPI din România

Sursa foto – nepinvest.com

 

10 comentarii

  1. ? Răspunde

    Wow impresionat!Da’ hai întâi sa-l facă!Povestea asta o tot auzim de vreo trei ani…

    • XCarmen Răspunde

      Da și dl Costel a avut realizari importante a adus tractorase din China pt cabinetele lui.
      Huuuio oltean mincinos.

  2. alin Răspunde

    Reclama ……

  3. Trayan Răspunde

    titlu de titlu , Bijuterii, Branduri, Divertisment, extraordinar, eu care stau in 14 mai sau solidaritatii voi merge acolo si voi fi un altcineva, feeling NEPI, chiar si cinema, ce frumos, filme, parcari pe acoperis wow, masini parcate, audi, bmw, wow, dar… nu ma lasa sotia… asa ca nu ma veti vedea acolo, nici macar O-data

    • Satmarean Răspunde

      Stai acasa atunci…..langa sotie!!!!!

    • y Răspunde

      Trayane, eu cred că nevasta te va duce săptămânal acolo la shopping! Nu de alta dar tu ești șoferul/hamalul. Și dacă nu ești cuminte te taie de la rație. Toate porcările asta de hipersupermarketuri, că nu mai știu cum să le mai denumească să fie diferit față de concurență, au fost inventate de americani în anii 50 pentru femeile americane care aveau timp și bani de cheltuit.

  4. Bucifal Răspunde

    Domnul Costel Dorel Coica merita multe multumiri, el când a fost China în timp ce era cu amanta în pat, el se ghîndea la cabinete si AMANTA a avut aceasta inspiratie, felicitari si tie …….sti tu cine Te pupa Costelus unde vrei tu….

  5. Norick Răspunde

    Tommy Hilfigger?? Hmmm. Puțină instruire pe temă de “mărci de renumire mondial” ar mai încape… ☺️ ?
    Nu de alta, dar pentru cultura generală… ☺️ ? ?

  6. parearea mea Răspunde

    Oare buzunarul satmarenilor va putea duce povara unui astfel de magazin?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.