Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Ministrul Dialogului Social, la Satu Mare. A primit susţinerea TSD şi i-a ascultat pe sindicalişti

Ministrul Consultării Publice și Dialogului Social, Gabriel Petrea, se află în vizită în judeţul Satu Mare. El a avut vineri seara o întâlnire cu conducerea Tineretului Social Democrat, iar astăzi s-a întâlnit cu reprezentanţii sindicatelor şi ai patronatelor.

Prima oprire a făcut-o la sediul PSD Satu Mare, unde tinerii social-democrați din Satu Mare au votat rezoluția de susținere a lui Gabriel Petrea pentru un nou mandat de președinte al TSD, la Congresul Național care se va desfășura în 12 noiembrie la București.

Gabriel Petrea și-a prezentat obiectivele pentru următorul mandat.

Președintele Organizației Județene de Tineret, Bran Ioana, le-a spus colegilor că, sub conducerea lui Gabriel Petrea, TSD a reușit să impună mai mulți tineri în poziții de decizie și că tinerii și-au câștigat dreptul de a discuta de pe poziții de egalitate cu seniorii.

De asemenea, Ioana Bran i-a invitat pe tineri să vină cu propuneri pentru acțiunea pe care TSD o va face la nivel județean, ”România frumoasă”, cu ocazia Centenarului Marii Uniri.

La rândul său, președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca le-a mulțumit tinerilor pentru plusul de valoare pe care îl aduc în PSD și i-a îndemnat să-și facă echipă puternică la nivel național deoarece este nevoie de tineri în poziții de decizie.

La întrunire au mai participat, pe lângă tineri din toate localitățile, trezorierul național al TSD și președinte al TSD Ialomița, Ștefan Țintă și senatorul Gabriel Les.

Astăzi însă, Gabriel Petrea a avut programată o întâlnire cu oficialităţile locale, sindicatele și patronatele, dar şi cu reprezentanţi ai organizaţiilor neguvernamentale din județ.

A fost primit de prefectul Darius Filip, după care a participat la ședința ordinară a Comisiei de Dialog Social. Discuțiile au fost pe tema proiectului de lege pentru modificarea Legii dialogului social nr. 62/2011, inițiat de Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social și proiectul de Hotărâre de Guvern pentru modificarea H.G. nr. 1260/2011 privind sectoarele de activitate, inițiat de Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social.

Ministrul a declarat că are o formă de proiect aproape de final pe care speră să o introducă repede în Parlament, astfel încât să poată intra în vigoare din 2018.

8 comentarii

  1. aurelian Răspunde

    A venit ministrul si presedintele tineretului comunist la szatmar din poze se vad doar 40 de tineri in sala. Nu e cam putin? La avengura psdului cu atatia deputati, primari si un secretar la camera deputatilor?

  2. Atent Răspunde

    Da ce koata functionarii in politica ?

  3. k Răspunde

    la pesedeu functionarii au voie sa faca politica, ca doar prefectul pesedist nu se va autosesiza pe speta colegilor de partid

    • dorel Răspunde

      Ce vrei dacă s-a strigat condica! Vine sfârșitul anului și vor fi tăiați de pe lista de premiere!

  4. timea Răspunde

    K: esti un imbecil, dupa program fiecare functionar face ce vrea, ai înteles inbecilule???

  5. Unu' Răspunde

    Bă, pesedeilor, CRIMINALUL de ILIESCU mai trăiește?
    Sper s-apuce ziua judecății!

  6. y Răspunde

    Stimați toarăși! Vor fi alegeri pentru TSD pe țară și individul din știre candidează la șefie. Aia cui chestia cu dialogul social îi total paralel cu el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.